Azt gondolom,hogy jó lesz a jelentés,valamint a háttérben valami nagy bejelentés lesz.Gondolni sem mertem volna pár nappal ezelőtt,hogy így ki fog lőni.
Telekom és a 4IG árfolyam az szerintem teljesen más. Itt több üzletág is van, ott pedig sokkal több részvény. (Annyiban persze számít, hogy a magas Telekom árfolyam a telekommunikációs üzletág értékelésében nagyon pozitív lehet majd. Régebben többen 300ft-os árfolyamnál hasonlították a Vodafon akvi árához és drágának tartották az akvit. Így 800as Telekomnál, már kijelenthető , hogy olcsó volt a Voda akvi :D Hamarosan 900 felettinél, meg az, hogy nagyon olcsó :D) Most az árfolyamot majd a csütörtöki jelentés is befolyásolja, amiről gyakorlatilag senkinek nincs semmi konkrétuma. Annyit tudni, hogy rekord bevétel és rekord ebitda lesz, de az eredmény lehet akár -10milliárdnál nagyobb veszteség, de akár 10milliárdos nyereség is. (Eddig több mint 6milliárdos a veszteség idén) A kérdés, hogy érkezett-e a Digis eladásból bevétel és lesz-e még leírás az akvik miatt. 833ft és 35milla Tény, hogy a papír olcsó, de kicsik nem nagyon piszkálják. Sajnos a cég elbaszta, hogy nem csipkedte az elmúlt 6 hónapban. Más cégek nagyon gyűjtik a részvényeiket. pl. OTP 60milliárdért vesz saját részvényeket. Szerintem majd az áprilisi befektetési tájékoztató sokkal fontosabb lesz az árfolyamra mint a csütörtöki jelentés. Persze az is fontos lenne, hogy jelentés után a cég vegyen részvényeket.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.