OKÉ, de mi a jó és mi a rossz jelentés? Ha nem jött pénz a Digis eladásból akkor komoly éves mínusz lehet az eredmény, de idén jönnie kell 68milliárdnak, ami az idei évben nagy nyereséget jelentene. Eddig több mint 6milliárdos a veszteség. Az biztos, hogy EURós hitelen a 4Qben nyertek 4-5milliárdot. Ez is tuti, hogy bevétel és ebitda rekord lesz. Csak az eredmény a nagy kérdés. Mekkora lesz a veszteség, vagy akár nyereség??? :D 857ft
Vagy nagyon jó lesz a jelentés és ezért kezdték el venni a papírt, vagy nagyon rossz és azért húzták fel, hogy jelentés után ne essen 800 alá. Remélem, hogy az első variáció lesz az igaz.
Igen, ott vettem tavaly augusztusban 20.000 db-ot, gondolván, hogy mekkora zsír papír ez... "Tetszik a nyugodtsága..." Hülye, marha voltam... Ha kiszabadulok normálisan, soha többet... Elnézést, szép napot!
3 hónapon át építették a Jászai-vonalat 800-on a wash trade mutyijukkal. :D Annak mindenképpen ki kell tartania. Azzal nagyjából távol is tartották a rövid távra játszó spekákat. Megvolt a stopvadászat is a három hónap alatt 3 alkalommal, elég alaposan csinálták. Ma volt is egy mini-kirázás délben. A következő hetekben el kéne mennie legalább 1100-ig.
Kordába tartják.Gondolják,jó a mai 25Ft emelkedés.Nem akarják,hogy a jelentésig nagyon elszaladjon.A pénteki nap lesz nagyon érdekes.Gondolom,hogy szokásukhoz híven csütörtökön éjfél körül fogják feltenni.
Kár arra gondolni, hogy a jelentés miatt, mert a
vezérek tuti tudták 1-2 milliárdos eltéréssel, már január végén is, hogy kb.
milyen számok lesznek a 4Q jelentésben. Szerintem a gyűjtő viszi feljebb a kereskedési sávot.
(Lehet a nagy eladó kifogyott) Egyébként sokan örülnek ennek, de az még kurva gyenge
szint szerintem. Úgy gondolom, hogy ha az idei évi lehetőségek
beárazódnak (díjemelés, új üzletágak- akvik, adócsökkentés idén és jövőre még
nagyobb adócsökkentés, hadiipar elindulása, idén már komoly nyereség, ami
jövőre tovább növekedik) bőven újabb csúcsok jönnek még idén. Egyébként még 900-1000ft közt is lemaradó a papír a
BÉT többségéhez képest. 861ft és 256milla Jó lenne jelentésre 900as árfolyam lenne és utána 900-1000es kereskedési sáv, majd április 30 után elszabadulhatna a bika. 30án lesz 1 befektetési tájékoztató. Na ilyen még a 4IGnél nem volt. Talán utána tisztul a kép.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.