Tavaly még benne volt a 4Q jelentésben és a prezikben is régebben hivatkozni szoktak rá. most nincs benn és nem is hivatkoznak rá. Régebben írtam, hogy lehet a nagy eladó a török alap és így próbálják olcsón elszedni tőle.
Nem rossz ez. Majd ha rátenyerelnek a nyereség gombra, akkor ömleni fog a sok nyerő. Megint leírásokkal van tarkítva a jelentés. Szerintem még idén az 1Q az szar lesz, de utána jönnek a nyereséges negyedévek. A jelentésben és a preziben sem találtam a törököket tulajdonosként. Lehet tényleg ők adták a 3% részvényüket? (9millió db-ot???)
Törölt felhasználó2024. 02. 29. 20:40
Előzmény:
törölt hozzászólás
Haha. Ilyen cash termelés mellett. Sajna viszont az miatt hogy sok écs-t kell leírni (ez csak papíron viszo az eredményt) nem olyan szép a külseje
Teljesen egyetértek. Vicc, amit művelnek. A nagy halakkal nem csinálnak semmit, pedig nagyon átlátszóan manipuláltak több részvényt az utóbbi időben, a kisebbeket meg felhasználják bűnbaknak.
Amúgy ez vicc. 10M-ra megbüntetnek egy magánszemélyt, aki kuka papírokban idiótáskodott. De Tóni a Monavis ügy miatt hány 100M-ra lett megbüntetve? Akik itt tavaly szeptember óta csinálják a fesztivált azok mennyire? Szerintem az MNB most a kicsiken veri le azt a mérhetetlen dilettantizmust és korrupciós mocskot, amit magukra húztak a SET, OTT1, Monavis ügyek kapcsán. Elterelés az egész.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.