Ha nem dobja ki a rendszer hogy gyanús lehet akkor nincs vizsgálat. Közérdekű bejelentést meg bárki tehet az nem vád - rágalmazás legföljebb azt mondja a szerv hogy nem elég megalapozott ez gyanúnak vagy nem talál semmit ha rá is néz ami jogszabálysértő lenne. Nem ül több száz ember a vezérlőben és vizsgál mindent. Vagy megflagel a rendszer vagy nem...
mert bizonyítani is kell, de nyilván nem két saját számlával csinálják amúgy ha mi csinálnánk ilyen átkötéseket hivatalból lenne bünti mint annak a magánszemélynek, aki egy illikvid papírból hirtelen kitárazott és megbüntették, mert nem apránként adott el
Azért mennyire leírja ennek az országnak az állapotát, hogy most van egy gci nagy botrány, de közben egy alapítványon keresztül állami lóvéval megtömött cég meg mutyizik 6 hónapja! Fél éve lassan b+ hogy a piacon mutyiznak élő egyenesben!
Én eddig nem szóltam még hozzá, de most meg kell tennem, mert valahogy kilóg a lóláb. Azt lehet megfigyelni, hogy amikor szép lassan "csordogál" a kereskedés, akkor nincs felfele gát, de abban a pillanatban, amikor meglendülne felfelé az árfolyam, azonnal berákját - 3-4 megbízásból a "gátat". Ma is ez történt. Amikor hirtelen felment 804-re, akkor fennált a veszély, hogy feljebb megy. Azonnal beraktak 3 megbízást 32000 darabról. Az a véleményem, hogy biztosan manipulálják az árfolyamot. (Gyanítom, ezzel nem vagyok egyedül.)
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.