Én újabban már nem szoktam babrálni a kapitalizáció számolgatással, hogy ilyen közel van már egymáshoz a két árfolyam. Lerendezem annyival, hogy telekomnak 930 millió db részvénye van kibocsátva, míg 4IG-nek csupán 295 millió db. Ez 3,15-ös szorzót jelent. Ugyan még kisebb az árbevétel és nincs profit se, viszont hatalmas az eladósodottság, de a 3,15-ször nagyobb értekeltség azért nah És lassan nálunk is szép számok kell legyenek, akár már az átalakulás alatt is. Utána meg had ne mondjam.
tök mindegy, akkor is ment 280-tól 780-ig. én tartok tőle, hogy ha ez megis indul megint az lesz, hogy 900-nál meg 1000-nél ugrálnak majd ki a népek mert zéró a bizalom emiatt a mutyizgatás miatt.
Szerintem hamarosan sokan elgondolkodnak, hogy a Telekom kapitalizációja 770en már 748milliárd!!! 4IG kapitalizációja pedig mindenestől (telekommunikáció, hadiipar, drónipar, informatika) csak 239milliárdos. A cég hibája is kicsit, mert ha vennék a részvényeket, szerintem min.900 körül lennénk. Ha viszont majd innét elindul, lehet nagyobb menet is. 799ft és 17milla
Ami a 4ig-ben megy az nem normális kereskedés, de amit a Telekommal csinálnak az sem normális. Hónapok óta minden nap zöldben, 1-3%-os emelkedéssel. Ezt nem bátor befektetők csinálják, hanem mesterségesen tornásszák fel az árfolyamot. Valószínűleg kivásárlás vagy esetleg tőzsdei kivezetés van a háttérben, ami miatt magasra akarják vinni az árfolyamot.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.