Talán megfelelne... De már annyi ideje kakiskodik itt az árfolyam, hogy egyre nehezebb türelmet tanusítani! Groteszk, hogy pont egy opus vagy appennin példája miatt reménykedek!
Aki még venni akarna( van ilyen ferde ízlésű ember??), annak ez tökéletes állapot, persze figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy közben más papírokban már kétszámjegyű hozamokat lehetett volna fogni...
Ezt is lehet venni a 2 hónappal ezelőtti áron... De látva néhány hasonlóan szép reményű papír emelkedését az elmúlt hónapokból, ha egyszer itt is eljön az igazság pillanata, akkor biztos nem ugrok ki 50-60 pont emelkedés után! Ahogy pl az opus is leprásból lett topmodell( 100
Valóban, de akkor sem lehet ezzel a papírral most pénzt keresni. Itt ülünk benne és várjuk, hogy végre sorra kerüljön. De most kb majdnem minden mással szép hasznot lehetett volna begyűjteni. Én hülye még a wabit is előbb adtam el, mint ezt. Pedig ezt már vissza is lehetett volna venni ugyan annyiért mint 2 hónapja volt
https://bet.hu/newkibdata/129005808/dijkorrekcio_16Jan2024_hun.pdf 15%-ot emel a Telekom márciustól!!! Voda 15,4%-ot emel márciustól. Ezért vártak, hogy ne menjenek át a Telekomhoz. Digit és Invitechet nem tudom. Szerintem még majd jövőre is lesz 5% körüli emelés. Utána meg valószínű hosszabb ideig nem lesz. AHnak kb. +60milliárdot jelent idén, ha 15%-al emel csoport szinten.! + ha jövőre jön 5%-ot az is min +23milliárdot. Ez összesen +83milliárd!!! Külföld ebben még nincs is benn.(Albánia, Montenegró!) Így simán fizetik a hiteleket és majd komoly nyereségek is lesznek. Ebitda az egekben lesz. Nagyok is fogják majd venni tuti. . Én is erre gondoltam. Írtam is régebben. Azért ennyire nem szabadna a kicsik kedvét elvenni, mert már lassan 6hónapja nem vettek részvényt. Fontos, hogy a kicsik is kereskedjenek a papírral.enni.
50Ft választja el a MTEL részvényt hogy annyiba kerüljön, mint a 4ig. ahhoz, hogy akkorát menjen a 4ig, mint az avitt telco, el kellene mennie 2000 lassan. hát hajrá kopasz. oldjátok meg, mert nem szeretném bánni, hogy ide raktam a nagyobb lovém a telecom helyett.
Én certiztem az OTPvel és elég komoly nyerőm lett rajt. Akkoriban be is írtam ide. Eladás után vettem ki 1 kis pénzt és persze a maradékból 4IGét vettem.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.