Nekem meg az a meglátásom, hogy hatalmi érdekeknél fogva költik a pénzt mindenre amire megkapják az ukázt. Pont, hogy nem az üzlet mozgatja őket sok esetben.
Ha nyereséges céget vesznek és még többet tudnak kihozni belőle, akkor az nem pénzégetés. OTP, Richter, stb. akvik sem égették a pénzt és más cégek akvija sem pénzégetés. Itt veszteséges cégeket vettek, (Digi, Vodafon) amiket átalakítottak és összegyúrtak, ami rengeteg pénzbe kerül + leírások is voltak. Ha az átalakításoknak és leírásoknak vége, hatalmas nyereségek jönnek. Hiteleket fizetik és majd nyereséget termelnek, az nem pénzégetés. . Én úgy gondoltam, hogy Szerbiában terjeszkednek. Mondjuk Észak-Macedónia kis falat, mellette még Szerbia is szóba jöhet. Cég ebitdájához képest a hitel folyamatosan csökken. Újabb nagy hiteleket vehetnek fel, már a kamatok is elfogadható szinten vannak, vagy jöhet 1 részvény kibocsátás is. Mondjuk ahhoz képest az árfolyam gyenge. Valószínű az AHás cég részbeni értékesítése is, mert abból is 200milliárd feletti összeg érkezhet a céghez. Lehet, hogy majd az újabb akvik után egyben értékesítik, mert Jászai szerint minél nagyobb, annál magasabb felárért lehet eladni. Lesz még itt kapkodás a papírok után. 785ft és 3milla
Várható volt, hogy lesznek még akvik. Elég kicsi piac. Remélem még 1 nagyobb új piacra is belépnek majd. Kamatok csökkentek, lehet újra hiteleket felvenni. Azért 1 kis saját részvény vétel jobb lett volna. Nehéz lesz a kicsik bizalmát újra elnyerni.
Szerintem nem jól emlékszel. Ott nem sok mindent vettek. Ingyenes újságokkal próbálkoztak, de a reklámpiac pont akkor nagyon szar volt. Szigettől várták a nagy eredményt, de kifizetni sem tudták. Gerendai visszavette, mert határidőre nem tudtak fizetni. Itt kifizetik a cégeket és nagyon komoly bevétel, ebitda van. Nyereség meg majd jön az átalakítások után, szerintem már idén a 3Qben. (Utána akár 2-3 évig folyamatosan növekedik) 3 hét alatt újabb 210e előfizetővel gazdagodik a cég. Ezeknél még komoly keresztértékesítési potenciál is van, amit a következő időszakban biztos kihasználnak majd. 798ft
Kezd erősen Econet feelingje lenni. Ott az volt, hogy majd a Sziget hozza a nagy lóvét,vettek mindent is, aztán lenyúlás volt mindenben,a részvényekeseknek meg pofára esés.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.