holnap zárás után jön ki a 3. negyedéves jelentés? remélem benne lesz már a digi infráért fizetett 20-30 milliárdos 1. részlet, ha már 24.07.31-ig kell a teljes vételárat törleszteni...
Szerintem csak a szokásos éves augusztusi , szeptemberi felrántás ,nem emlékszem különösebb hírre de talán az elejét a digi megvásárlás indította be iszonyúan meghúzták ,csapkodták mondjuk vissza is 10%-20 okkal napon belül is le fel 800-1100+os tartományokba pont most kb mhb-ket...
Árfolyamra vonatkozó vágyaim nekem is vannak, de érdemes két lábbal a földön maradni. 1000 felett csak a tsys őrület időszakában volt, Rogán genyaság óta a közelében sem.
Hmmm, Q2-ben 10 milliárd feletti pluszt tudtak már csinálni. És a digi infrastruktúra értékesítés első részlete szerintem már nagy eséllyel Q3-ra csúszott át. Szvl egy kiugróan magas nyereség is benne van a levegőben. Sose lehet tudni. Az átszervezési tájékoztatásban azt mondták, hogy a Voda hálózatról való lecsatlakozás lesz nagyon költséges (több 10 milliárd), de ez leghamarabb jövőre fog megtörténni szerintem a brand váltás előtt. Tehát most Q3-ban kiugróan magas költségek még jó eséllyel nem lesznek.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.