Fele sem igaz,de mindenen is nyer :D Jó lenne ha a többi fórumra is írogatna tanácsokat,mert sokan szeretnének 2hét alatt 30%-kokat keresni,de szerintem 1-2 alapkezelő is leigazolná (mert most sok alap nagy mínuszt hozott össze). Amihez nyúlt arannyá változott. (OTP-MOL-olaj short majd long itt 320-330-s eladás mondjuk eddig nem jött be,a többit nem is tudjuk,mert utólag vannak beírva,meg persze az ESTet sokszor feljebb várta,hogy rallyzik. Na de hagyom...
Ebben a 2 hétben a nem 30 hanem a 70 forint különbséget megkerestük sokan. Nem volt rizikó, otp, mol short, amikor olaj elkezdett emelkedni mol long. + a már beírt kereskedéseim. Gondolom te sem csak üldögéltél, kereskedtél. Ne velem foglalkozz, kereskedj.
Jön a nagy emelkedések korrekciója a következő napokban, rengeteget pattant minden hirtelen, elkerülhetetlen a realizálások miatti esés, a kérdés mi meddig csúszik vissza.
Igen 2018-ban több mint 10Xezett,tavaly duplázott idén eddig esett,de ha kiderül az ég,jöhet 1 nagyobb emelkedés és sokal magasabb árfolyam. Sokan ugrálnak a papírban. (te is már többször voltál úgy,hogy eladtad és drágábban vetted vissza) Sokan itt eladtak és más papírtól várják a nagy emelkedést. Én tartom azt a véleményem,hogy a következő 2-3 évben a 4IG lesz a BÉT-en a nyerő befektetés. Nem azt nézem,hogy hol az árfolyam,hanem azt,hogy építik a céget és milyenek a kilátásai. Nem azt várom,hogy minden nap csak emelkedik,de éves távlatban majd a helyére kerül az árfolyam.(persze közben lehet a pánik miatt 300 megint) Nálam a lényeg az,hogy akkor legyen magas árfolyam,amikor majd én adogatom. A nagy felkörben is adogattam szintenként,amit már 1 éve is írtam.(kb.10-15%-al játszottam) Mivel jól eltaláltam,ezért utána mindig volt korrekció vissza,amikor olcsóbban vissza is vettem. Most korán vettem vissza,de nem szidom a céget és nem pánikolok. Pánik van a világban ami majd elmúlik és kisüt újra a nap és a táltos vágtat majd tovább. Most azt várom,hogy mikor jön hír az osztalékról és lesz-e,ha lesz mennyi? Várom májusban a jelentés és még nyár előtt 1-2 hazai akvit. Az,hogy az árfolyam 320 vagy 380 nekem szinte mind1,de azért 400 felett szívesebben látnám időzni a papírt. Ja a céget 1 dolog miatt nem értem és kritizálom,hogy 400ft alatt miért nem vesz részvényt???
Te szándékosan félreérted minden írásom. Emlékezzél amikor szarvasvadászt dícsértem akkor is leszidtál , hogy írhatok ilyet mert ő micsoda remek elemző.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.