Ha napizik írogasson a chartcenteren vagy a trader topikba,de ne itt. Nem kell itt fele sem igazt játszani. Az meg vicc,hogy 400 felett többet tud venni,mint 330-ért.(mert ott eladott,hol keresett meg +30-ot?) Mai nap szép forgalom,emelkedő árfolyam,eddig jó nap. Nap végére feltehetnénk a koronát a 400 elérésével.
Lehet, hogy nem sértődsz meg, elnézést... De mi fórumtársaid nem ismerünk közelről, így az írott kommunikációd alapján sokaknak ez jön le. De napi kereskedés se mindig kifizetődő ebben az időszakban sem. Én is belevettem 3 napja folyamatosan és tartom. Szerintem így jobban jártam, persze ha realizálom ez akkor igaz!
Nem sértődöm meg. Jelen pillanatban nekem jó , meg gondolom másoknak is hogy nagy a vola, lehet kereskedni. A válság még csak most kezdődik, most kezdenek leállni a cégek, nő a munkanélküliség. Most a rövidtávú pénzkereseten van a lényeg, aztán a volában megkeresett pénzt be lehet fektetni hosszútávra. A cég fundásan jó , ez egyértelmű , de az árfolyam az megint más. Sokan mások is írták , hogy a 2,8 milliárd nyerőhöz túl magas az árfolyam, túl értékelt a papír. Valószínűleg ezért is esett nagyobbat mint a bux ill. sok más papír. Hamarosan eldől lesz e osztalék, és ha lesz ,mennyi. Max 20 Ft lehet , nem hiszem hogy e miatt ment 2 nap alatt ennyit fel a 4ig árfolyam.
"Igaz késve , de bejött" Na itt éppen ez a lényeg Madrid, mert mindenkinek igaza van, csak nem mindegy, hogy mikor! Mindenkit napi realizálásra biztatsz, ugyanakkor ha nem emelkedik az árfolyam, mint a rakéta akkor megsértődsz. Tegnap érezhető volt, hogy visszatartják az árfolyamot! Ha nem ez lett volna a cél, akkor nem zárásra kapják ki a csomagot, hanem már hamarabb. Nagy a forgalmunk is, lehet spekulálni vajon miért? Szerintem többet estünk a kelleténél a pánik alatt is, de hétfőn talán okosabbak leszünk...
Igen. A gép kikapcsolására gondoltam. Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de amikor meglátom a nevét, már hányingerem van. Nyilván ez a célja. A cégben továbbra is bízom, nem kicsit! Jó lesz ez, csak kicsit csúszik az általam várt árfolyam. Véleményem szerint óriási lehetőségek nyilnak meg a cég előtt a vírus miatt kialakult helyzet következtében.
Gép kikapcsolással értetted ugye a karantént? :D Tőzsdefórumos cikk szerint a cég jó úton van,válságban is. Ami fontos,hogy 620főről beszél Linczényi Aladdin,azaz megint növekedett a létszám. Ha még megdörzsölné a csodalámpát és 10ft feletti osztalék jönne és 1 kisebb saját részvény vétel,hát teljesen elégedett lennék. Persze akviknak is kéne jönni még nyárig itthon. Ősszel ha javul a helyzet akkor külföldön is. Eddig úgy néz ki,hogy ma 300millió feletti lehet a forgalmunk. 400 kicsit távolabb,de jó lenne elszakadni a külföldi indexektől és feljebb kapaszkodni. "Csináljuk meg" :D
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.