Úgy bánom mint a kutya, hogy ebbe a NER-es sz.rba tettem be egy kisebb összeget… Ha egyszer szabadulok, soha többet ide!!! Bár az nem most lesz, úgy gondolom… Szánalom!!!
Hát az Opus is megérne egy misét, ami az irányított kereskedést illeti. Én úgy gondolom, hogy ott is egy megrendelt árfolyam elérése a cél, szerintem egy brókerekből álló csapat egymásközt adja veszi a papírt. Persze ez az elvárt árfolyam lehet 300, 400, 500 akár 1000-is, nem tudhatjuk, hogy mire megy ki a játék. De az, hogy az eladói oldalról folyamatosan több százezer darabokat kapkodnak ki pillanatok alatt az biztos, hogy nem normális kereskedés. Ennek kicsit ellentmond, amikor 430-ról 240-re verték le két nap alatt, de szerintem az egy pánikreakció volt, kicsúszott a kezükből az irányítás.
690 korul eladtam egy kisebb adagot legutobb, hogy szopuszba attegyem, masnap kilott a 4ig, majd 850en visszavettem amit kivettem, miutan megjartam szopusszal is a mennyorszagot es a poklot is.. szoval megveregettem a vallam a vegen, ismet szerencses es ugyes voltam - ja nem!
Hát én már nézni se tudom, annyira idegesít ami itt megy hetek/hónapok óta. Most is épp több ezer darabbal borítás 813-ig, a következő pillanatban több ezer darabbal visszahúzás 821-re. Ha kiszállnék (veszteségben ülök) biztos, hogy napokon belül elérné az árfolyam minimum a 900-at :))
Hozzáteszem amit most csinálnak, annál nagyobb piaci befolyásolás a világon nincs. 820 körül veszi 2-3K-s pakkonként de ahogy fentebb menne már rárakja. Magyarul nekik most a 800-820 árfolyam tetszik. Kész. Ha baszki monfjuk 1.000.000db-ot akarnak így átpörgetni, akkor el lesz az árfolyam itt egy darabig.
Újra novekedesi palyara fog allni az inflacio és novekedni az alapkamatok. Lehet duplarol almodozni meg felsorolni ilyen olyan szuper okokat a novekedesre de a piaci kornyezet ennek nem fog kedvezni. Ha a Kopasznak nem lesz cash akkor nem lesz srv es oszti sem. Felbasztak az arfolyamot 630-660 kozul de itt most nem latni elszantsagot az arfolyam novekedesere.
Igen, mindkettotokkel egyetertek, lotto ez nem tozsde! Opus vs 4ig = fekete vagy piros. Megint rosszra tettem. Egyik szaguld a masik 2 eve a posvanyban. Igen, kicsi a kozkez, igen a nagyok dontik el mi az arfolyam, nekik meg jo igy. Es igen, valoban komoly dolgok tortennek a ceggel, de az arfolyamon ebbol semmi nem latszik, tehat total irrelevans. Nem nyugdijra vettem a papirt, hanem befektetesre / kereskedesre , eves tavlaton belulre, ezelott 2 evvel. Bravo - ja es rice hiaba teszi be a szokasos hurraoptimisga lemezet, az arfolyam nem lo ki es nem lesz 2000 huf. Hozzateszem, 40 Forintos beker arral en is optimista lennek! De kozel 1000 Forinttal kicsit arnyaltabb szemuvegen at latom a vilagot
ugyanazt írod le amit én: lottószelvény. nem a teljesítmény határozza meg az eredményt, hanem a szerencse, hogy eltalálod, a Kopasz mikor rángatja meg a fonalat. a tőzsdei befektetés nem ez.
Törölt felhasználó2023. 10. 25. 09:42
uncsi már ez a kotta, egy pakk rádob egy pakk megvesz
Törölt felhasználó2023. 10. 25. 09:42
20k piacin rádobva, majd 11k megvéve 3. legnagyobb forgalom lett a miénk
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.