Az tény, hogy sok céget vettek hitelre, de nyilatkozták, hogy a Digi már nyereséges. Invitech árbevétele folyamatosan növekedik és nyereséges.
A gond jelenleg a háborús különadó, ami 100milliárd felett 7%, tehát a cég évente 20milliárd felett adózik +ban a kormánynak. Vodafon átalakítása még további milliárdokba kerül, de én úgy gondolom, hogy jövőre a 2Q évtől már jönnek az eredmények.
Ha majd kivezetik a különadót, akkor onnét lesz +20milliárd feletti éves nyereség növekedés is.
Ekkora cégnél mindig lesznek akik mennek és akik jönnek. Ma már nem 1 cégnél dolgozzák le az életüket az emberek mint régen. Előfizetők is vándorolnak. Lakossági lemorzsolódást majd bőven kárpótolja ha a kormány áthozza a saját cégébe (AHba ) a cégeit. (önkormányzatok, rendőrség, katonaság, mentők, iskolák, kormány közeli cégek (MOL,Posta, biztosító, bank, gáz, áram, fűtés szolgáltatók,stb.), NAV, kórházak,stb.)
TV, internet, telefon.
Egyébként itt már tényleg fordulnia kéne a papírnak. A gond, hogy most a BÉTen rengeteg cég veszi a saját rv-it, de a 4IG nem és ez itt elbizonytalanítja a kicsiket. Nem értik miért nem veszik. (Én sem értem!)
Sokan ilyenkor olyan részvényt vesznek amit a cég gyűjt, mert az növeli a bizalmat.
Ezt egyébként Jászaiék is tudják, de várnak.
637ft
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.