Saját magaddal értesz egyet? Úgy nem nehéz. Mert magadnak válaszolgatsz ugye. Szerintem bontsatok pezsgőt erre a hírre :-)) Szóljatok a rizses gyereknek is, ünnepeljetek együtt!
Jó nagy genyak... pont húsvéti szünet előtti utolsó nap benyogni...mondjuk ezt elmondják 1 hete ..sokan atulhettek volna a MOL-ba, ahová mondjuk kedden se késő, mert ott van 13%osztalek 350 Ft per részvény...és legalább 15% emelkedés a következő 1-2 hónapban....
Persze nagyon igazad van. Én azért inkább úgy fogalmaznék, hogy az osztalék is és a saját rv. vásárlás is. a következő 2-3 évben még több országban fognak terjeszkedni informatikában és telekommunikációban is. Tudnának majd rv-vel fizetni és így a megvett részvények újra a közkezet gazdagítanák. Ha a vezérek meggyőződése az, hogy sokkal többet ér a cég, mint amit az árfolyam tükröz, akkor venniük kell a papírt. Van felhatalmazásuk is! Ezt más cégek is így csinálják. 701ft és 7milla
Igen. Úgy gondolom, hogy veszteséges év után nem fizetnek. Én 10ft-os osztaléknak már nagyon örülnék. (az gyenge 3milliárdba kerülne a cégnek) Ezen az árfolyamon gyűjtenie kéne a saját részvényeket, amin később komoly nyereség lehetne. Én így gondolom, de hamarosan meglátjuk, hogy gondolják a nagyok.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.