Túlbiztosítás, hogy ne menjen 700 fölé. Pár hete még 680, majd kicsit később 678 volt a szint, ami alatt ment a kereskedés/gyűjtögetés, bár tizenvalahány százalékos közkéznél nem tudom mi értelme dugózni és gyűjtögetni...
Egyenlőre semmi változás a kereskedésben. Talán 1 kicsit több lett az eladó. Ha a cég nem nyomja meg a vételi gombot ebben a hónapban, azt akkor én sem értem. Drágábban vették, de itt 700on meg nem veszik. Kicsit érthetetlen. Május végén jön az 1Q jelentés. Valószínű eredményesség szempontjából semmi jóra nem számíthatunk, persze bevétel rekord lesz. Ebben az évben erre kell számítani. Újabb bevételrekordok jönnek, de az átalakítások rontják az eredményt. Talán majd jövőre jöhet 1 kiugróan jó év. 694ft és 15milla
Elnézve ezt is,meg azt a posványt ami megy hónapok óta a béten,nálam azt jelenti hogy el kell gondolkodni dolgokon,és levonni a konzekvenciákat!Lehet hogy lépni is kell,ha az jön ki eredménynek!
Idén nincs oszti.Fasza!Tavaly volt 29ft,és 5x annyit buktunk az árfolyamon,úgyhogy az is utólag nesze semmi fogd meg jól,vagy ha az jobban tetszik adtunk a szarnak egy pofont kategória!Ha idén fizettek volna,akkor is 10ft körül vártam ahogy rice is mondta,mert már minden papir játszik!Jelenlegi helyzet itt:oszti nincs,az árfolyam nevetséges,béka segge alatti szinten van hónapok óta.
Venni is nehezen tudom... Több ezres tételben nehéz lesz ki Slisszolni... Ez biztos, de ilyen alacsony likviditasra van a mesterterv... Az árfolyam nyereség meghaladja az osztit, ezért szelvény vágás előtt eladom, ilyenkor magas a forgalom még... Opus, 4- ig kemény short..
Többször írtam, hogy veszteséges év után nem várható osztalék. Csodálkozom, hogy most az osztalék elmaradása miatt többen meglepődtek. Persze most a károgók nagyon örülnek,de nem értem, hogy minek??? Feltételezem, hogy van pár sérült ember köztük. . Az meg, hogy Jászai veszi ki az osztalékból a legtöbbet, az természetes ha neki van a legtöbb részvénye. Cégnek csipegetnie kell a papírokat piacon is.
Pont azért annyi az osztalék, hogy jó nagy pakkal szálljanak be, amit brutál nehezen tudsz kiszorni, ha gáz van...azért a MOL, oti, ricsibol csak ki lehet pillanatok alatt 10 milliókkal is...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.