Ha jól emlékszem 2008ban kezdted el venni a 4ig-t vagy a körül úgy mint én. Lásd be 10 év stagnálás után nagy szerencse volt hogy ML meg vette és szárnyalni kezdett az árfolyam , ehhez nem kellett tőzsdei tudás. Úgyhogy ne osszd az észt. A synegonon kívül máshol is volt tévedésem 23 év tőzsdézés alatt. A lényeg a pozitív egyenleg. Egyébként béke, jó volt vitázni. Máshogy látunk bizonyos dolgokat de ez nem baj.
Pont ez a lényeg,hogy sokan becsukott szemmel is tisztábban látnak mint te. Synergon 1 rosszul menedzsert cég lett az utóbbi 2-3 évben és a külföldi leányvállalatát is eladta,ami még komoly nyereséget termelt. Sokan tapsoltak neki itt a fórumokon,én már akkor írtam,hogy nagy bajban van a cég.Csőd is lett a vége. OKÉ befejeztem,de,hogy adjak 1 kis témát,holnap nekimegyünk az 500nak? Ha eladod 450en,szerintem sikerül :D
Synergon és a mostani teljesen más helyzet. Egyébként ha már felhoztad példának , a synergon ugyanúgy állam által kedvelt , munkával kitömött cég volt mint 4ig. 2022ben a vége is ugyanaz lehet ha orbán bukik, de erre kicsi az esély.
HÚÚÚÚ ha már te is OPUSt látsz. Szép. Hiszel a szemednek? most? Akkor nem hittél a szemednek,mikor írtam neked,hogy a Synergon a csőd szélén táncol és te jó vételnek gondoltad,nagy emelkedési potenciállal és pár hónap és csődbe is ment. Barack 40-en az nem 80.
Ok. Opi 20-810-202, 4ig 40-1180-440, hasonló árfolyam pálya. Egy valamiben látok különbséget, ha lesz fordulat akkor a 4 ig könnyebben fordulhat már a mérete és pozitívabb kilátásai miatt, ha lesz fordulat.
Igen, és az opus. Hiába írjátok hogy ez más, az holding, részvénnyel fizettek mindenért, veszteséges, más élet ciklus stb. mégis pontosan ugyanúgy esik, úgyanúgy kezelik a kisbefektetők.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.