Akkor nezd meg a koteslistat es lathatod,hogy semmi pamikszeru eladas nem volt.16.30 korul meg 460ft korul volt majd egy 19.7k-s eladas es utana par ezres tetelek zarasig.
2020. március 10. 17:27 Megy a csapkodás az amerikai tőzsdékenMegy a csapkodás az amerikai tőzsdéken, most épp újra 260 pontos pluszban van a Dow, ami 1,1 százalékos emelkedésnek felel meg. Az S&P 500 1,2 százalékot, a Nasdaq 1,5 százalékot erősödött, ez azonban még mindig elhanyagolható emelkedés a tegnapi több mint 7 százalékos zuhanáshoz képest.
Majd vesznek holnap is,ha olcsobb lesz vagy varnak es a jovo heten.Persze,ha esetleg fordulna az irany akkor meg azt mondanad,hogy miert nem vette most.
Már decemberben és januárban is azt írtam hogy felesleges venni mert utána beszakad az ár. Így lett. Most azt írtam egy ideje hogy a cég nem veszi, befejezte. Ma is azt írtam, hozzátéve hogyha mégis venné akkor nem most kell venni mert lehet ez még olcsóbb is. Így lett.
A 4iG Nyrt. (székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 8.; cégjegyzék helye és száma: Fővárosi
Törvényszék Cégbírósága, Cg.01-10-044993, „Társaság”) ezúton tájékoztatja a pénz- és tőkepiac
szereplőit, hogy a Társaság 2020. év 03. hónap 10. napján adott megbízása alapján, 2020. év 03. hónap
10. napján 100.000 darab saját részvényt vásárolt 461,59 Ft/db átlagáron tőzsdei ügylet keretében az
Equilor Zrt., mint befektetési szolgáltató közreműködésével („Tranzakció”).
A Tranzakció nyomán a Társaság tulajdonában lévő saját részvények állománya 2.938.544 darabról
3.038.544 darabra változott. A Társaság saját részvény állománya mindösszesen 3,23%.
Erre vártunk, nem értettük miért nem lépnek, hát léptek...az fontos lenne hogy napi szinten vegyék végig az esést, nem kell többet arányaiban mint ma, ez kb a forgalom 13%-a volt! Tudják hogy termőre fordul, ezért veszik.
Ez hülyeség, konteókban nem hiszek. Egyszerűen azt láttam hogy az istenért nem megy feljebb, ahogy felhúzzák már öntik is. Úgy gondoltam eladom és majd olcsóbban visszaveszem. Lehet sikerül is. Elvégre már 440.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.