Na én ma minden szabad tőkémet elköltöttem, rendesen bevásároltam. Lehet, hogy korai volt, de ez már akkora esés és olyan árfolyamra esett minden részvény, amit semmi nem indokol. Innentől ülök és nézek ki a fejemből, bármi is történik.. H korai volt, akkor így jártam, majd kiülöm.
Amit már korábban is írtam. A cég vételeit decemberben, januárban nem tartottam jó ötletnek mert úgy gondoltam a vételek leállása után beszakad az ár. Így lett. Most meg a vírus pánik miatt nem tartottam jó ötletnek a cég vételeit. Gondoltam még pár hét és a vírus miatt még esik , aztán már érdemes venni a cégnek. Arra én sem számítottam hogy két nap alatt esik 40%ot, de itt már támasztani kellene a cégnek ha van árfolyam célja idénre és az mondjuk 600-700 Ft.
Veszik ma is nyugi. Szerintem a következő 2 hétben összegereblyéznek 1-2%-ot. Azon sem lepődnék meg,ha Jászai is begyűjtene 1 nagyobb pakkot. Hatalmas a pánik.
"Na , ma kellett volna venni a cégnek nem tegnap. Lehet vett is." Reál! Most őszintén írd már le, hogy ennek a beírásodnak mi a fasz értelme volt? Mit akartál ezzel közölni velünk????
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.