Szerintem is láttuk az alját, be is tettem a chartot miért gondolom így. Van annak valami diszkrét bája, mikor tudjukki plusszolja odaát a topic gazdát. :D
Kovetkezo lepesek itt az akvik bejelentese lesz +MNB kotvenyprogramban valo reszvetel.A kozbeszerzesek elnyerese pedig folyamatos lesz. Szerintem itt mar lathattuk az arfolyam aljat 495ft-nal.Szoval irany ujra 600ft-700ft-800ft-.......
Én is bevásároltam 550-nél, nagyon olcsó a papper ahhoz képest, ami mögötte van. Szintén MOL-ból is szépen gyűjtögettem, 2400 környékén mikor a korrekció volt. Nincs ezzel semmi gond. Augusztus óta vártam, mikor tudok 4IG-t venni, most olyan olcsó, hogy csak venni érdemes :) + Jön az osztalék is
Gyakorlatilag mindenki sorban áll,mert szinte ingyen pénz.Eddig még a hazai piacon nem volt ilyen. (Grafi például kötvényből fizet osztalékot a részvényeseinek,1 csavarral.) Most lehet terjeszkedni olcsó pénzből és ezt a cég ki fogja használni. Mivel van pénz bőven,ezért is kéne még a saját részvényt gyűjteni. Később akvira lehet használni és nem kellene annyi új rv.-ét kibocsátani. Kicsik már teljesen pánikolnak. Lefelé körben egymásra licitálva dobálták a papírokat.Ha fordulunk,akkor felfelé is lesznek akik csökkentgetnek. Lehet még a piacról papírokat kiszívni.A kérdés az,hogy ki-kik vették meg Rogánék és a sok kicsi bedobott pakkjait???Cég
minimálisat vett. Ki lehet a vevő?ha a fórumokról is lassan elfogynak
akik tartják a papírt,pedig voltak itt olyanok is akik több 100milla
értékben voltak részvényesek. Én idén tegnap kereskedtem először. Remélem az 541-es vételemre várt a piac és elindítja a papírt felfelé.(Vicc :D)
30 milliárdtól lépett vissza,illetve újra kellett minősíttetnie magát,mert a T-Sysre akarta felvenni és az meghiúsult. Tegnapi közleményben már írták,hogy lesz kötvény :D
https://mfor.hu/cikkek/vallalatok/a-mercedes-40-milliardert-allt-be-a-sorba-a-jegybank-kotvenyprogramjaban.html A Mercedes 40 milliárdért állt be a sorba a jegybank kötvényprogramjában. A Mercedes a 31. cég, amelyik megszerezte a kibocsátáshoz szükséges minősítést - és az első, amelyik A minősítést kapott. A többi cég B vagy BB minősítés különböző fokozatait kapta. Közülük egy, a 4iG visszalépett, miután az a cél – a T-Systems Zrt. megvásárlása a Telekom-csoporttól –, amelyre bevonta volna a tervezett 30 milliárd forintos forrást, nem valósult meg. A programban szereplő többi cég együttesen 413 milliárd forint értékben jelentette be, hogy növekedési kötvényeket kíván kibocsátani, ezek több mint fele már megvalósult.
Olcsobb akkor lesz,ha a megbizott broki csapatnak kiadjak,hogy tolja lefele.Viszont itt mar nagyobb pakkokat nem tudnak begyujteni mert az eladok elfogytak. Akik elakartak adni azok mar ezt megtettek az elmult idoszakban.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.