ad1. nem támadtam ad2. nem minősítettem "igaz"-nak egyik forrást se. Az értékítéletet rábíztam arra aki olvassa, anélkül, hogy direktben közöltem volna a sajátomat.
Persze a görögök furcsa népség: 98 ban voltam Ott!AZ emberek normálisak akkor a migránsok helyett turisták mentek oda!Nem szláv mentalitás, de nem szorgalmas , a határon " csakúgy" álltunk 3-4 órát!!!Korruptak is, ugyanakkor lazák ( közlekedés)!Szerintem a közbiztonság rendben volt!!! mondjuk a higénia a piacon nem " kosher"!A globalizáció Ott is végigsöpört!
nem csak a média, hanem a politikusok, háttérerők.. szerinted egy soros-szargentini szarkupac mennyire örül annak hogy most ez történt? Csak a dolog gyanúja brutális szavazatvesztést hoz nekik a közelgő EU választásokon..
Gondolom neki - ellentétben veled - a tűzoltóktól, az előtte ott dolgozó munkásoktól, a templom alkalmazottaitól, stb. már volt némi információja is. Egyébként meg elindult egy vizsgálat, ami majd kideríti az okot.
lehet, hogy a kimenekülő melós szemtanúk vagy a biztonsági kamerák tanúsága szerint valami elektromos berendezés nekiállt szikrázni és kigyulladt mint a kurvaisten, és akkor pikkpakk ki lehet zárni a gyújtogatást, nem? abba kellene hagyni ezt a neres szarkavarást
19:55 | Lángol a párizsi Notre-Dame
:(