Az ECB nem-publikus műveletei illetve a német nagypolitika jól felfogott sajátérdek-követése nélkül már régesrégen lepadlóztak volna... tíz-tizenötszörös "görög" volumenre gondolj. Ha még akár 10 vagy 20 milliárd eurót dobna is nekik össze a világ a Notre-Dame alibire, az is csak kb. 100 liter víz volna az "égő tető"-re...
Micsoda hiszti egy több száz éves kőrakás és néhány fagerenda miatt? :D A kaliforniába leégő erdők és az erdőtűzben elpusztuló állatok miatt nincs ekkora hiszti. Köll az a GDP, de nagyon. Ostoba nép
Hamis a párhuzamod, mert ő (az egyik) fő-fő illetékesként nyilatkozott a nagy nyilvánosság előtt az ügy kapcsán... amikor még javában folyik a hivatalos "nyomozás"...
Tudod, az úgy van, hogy az ember nem mondja azt, hogy "2x2 szerintem 4" mert tudja hogy 4. Akkor mondja, hogy szerintem, ha nem tudja, de az a véleménye.
"...Ötven nyomozó próbálja kideríteni, hogyan keletkezett a tűz. A párizsi régió elnöke szerint baleset történt. ..." (Index)
Ha a párizsi régió elnöke már tudja h. mi a dörgés, akkor a "nyomozók" még mit nyomoznak??... amúgy 1 nap alatt már 600 millió euró jött össze... szép nap volt ez a mai a rogyadozó francia (ill. párizsi) ktsgvetésnek...
Alszanak ezek, vagy mi van? Sz..gyártó még mindig nem kérette be a francia nagykövetet? Mégiscsak hallatlan, hogy ilyen kellemetlen helyzetbe hozták a mi kis Napcsinkat….
Nosza, Orbán, mexikói templomok megmentője! Végre itt a nagy alkalom, te nagyonkeresztény: lehet helyreállítani egy európai templomépületet a magyar adófizetők pénzén...
A tűzoltó "haver"-od pazar logikájától elég hamar eljutottál Orbánig... én hiszek neked, hogy mi és hogyan történt Párizsban, mert látom h. ezt szeretnéd.
Van tűzoltó haverom tőle tudom, hogy gyújtogatásnál többnyire nem egy helyen lobbannak fel a lángok, hanem egyszerre több helyen, itt valszeg nem ez volt, ezért nyilatkozhatták ezt. Bármi lehetett (arab terrorista, műszaki hiba vagy akár két kelet-európai segédmunkás pár vodka vagy sör után nekiállt hegeszteni) majd a vizsgálat kideríti, addig szerintem még ne gyártsátok az összeesküvés-elméleteket, főleg, hogy még a vezír is kussol, tehát még nem mutatott irányt a híveknek.
19:55 | Lángol a párizsi Notre-Dame
:(