– Általában a másik oldal keres meg, és nem a sértettet szoktam képviselni. Kettős motivációm volt, hogy mégis elvállaljam ezt az ügyet. Egyrészt magánemberként felháborít a történet. Én is apa vagyok, borzasztóan érzékenyen érint, ha gyerekekkel csinálnak valamit – nyilatkozta dr. Gerencsér András ügyvéd lapnak. – Másrészt a kislány nekem részletesen elmondta, mit tettek vele a zaklatók.Az áldozat környezetéből korábban megpróbáltak lépéseket tenni az ügyben, de végül a család egyik barátján keresztül ügyvédhez fordultak.– Ilyen durva ügyem még sosem volt. Szörnyű történeteket mesélt el a kislány. A legbrutálisabb felnőttfilmeket idézte a mondandója, hallgatni is borzalmas volt – tette hozzá dr. Gerencsér. – Tapasztalataim alapján azt gondolom, hogy amit az áldozat mond, nem lehet kitalált történet. Úgy döntöttünk, megtesszük a rendőrségi feljelentést.
A helyedben kicsit visszább vennék, mert könnyen kiderülhet, hogy ártatlanok és akkr te leszel a bunkó, rágalmazó. Én addig nem foglalnék állást, amíg ki nem derül az igazság. Ártatlanság vélelme ugye. Nem jut eszembe a film címe, ami igaz történeten alapul, és kísértetiesen hasonló sztori volt Amerikában. Meghurcoltak, tönkretettek egy családot mire kiderült, hogy a gyerek csak kitalálta. Természetesen, ha megtették és ez bebizonyosodik, akkor olyan börtönbe kell tenni őket, ahol 15 évig lesznek a babái 25 sötétbarna bőrszínű hím egyednek.
Visszaeső bűnözők: "2009-ben Petőváry Zsolt hivatalos személy elleni erőszak, garázdaság és rongálás miatt 10 hónap, 3 évre felfüggesztett börtönbüntetést kapott, Kósz pedig 75 ezer forint pénzbüntetésre ítélték ittas vezetésért."
Mert lehet hogy a kedves szülök pár millot szeretnének összetarhálni és ezért még a gyereket képesek ilyen mocskos dolgokba belevonni! Az afgán oltalmazott pedig nocskoskodjpn a saját hazájában! Ezekre itt nincs szükség!
"A történet másik szereplője egy szerencsétlen sorsú, nyomorult kislány, megverve minden rosszal, amivel egy gyerek megverhető. Ő volt a vízilabdások irányította sportiskola növendéke. Aztán kirúgták a klubtól, mert lopott a társaitól. A történet itt véget is érhetne, de nem ér véget, mert a lány újra tesz valamit. Újra, mondom. Ugyanis egyszer már megvádolta szexuális erőszakkal és zaklatással a saját nevelőapját is."
A Tv2 Tények szombat esti kiadása megnevezte a két vízilabdázót, akiket megvádoltak egy fiatalkorú lány megerőszakolásával.A kereskedelmi tévé hírműsora „Kósz Zoltán ésPetőváry Zsolt az erőszakoló” címmel közölte a 11 éves lány elleni erőszakról szóló riportot.
11 éves kislányt erőszakolhatott meg két magyar sportoló a sértett szerint