O en eleg sokszor hoztam peldakat statisztikakat csaladon beluli eroszakrol veresrol. Pont amikor mindenki csak a migrans buncselekmenyekrol beszelt. Mellesleg en nem vettem tenynek a csaj veszamolojat bar az uszasban nem ez az elso hasonlo tortenet es eltusolas ( Kiss Laszlo story, vagy pl az "en a szexmanos botranykonyvben leirtak ). De mondom en csak azt emeltem ki hogy a jobbos media mar fel is mentette a vizilabdazokat ( Bayer ur elsokent ).
A mellékelt cikk szerzőjére írtam a jelzőt, nem rád. Mert ő nem várt meg semmilyen nyomozást, vizsgálatot, hanem egyértelműen ítéletet hírdetett. Én nem tudom mi a valódi történet, nem is ítélkezem előre.
Mondtam én többet, mint amivel szembesítenél? Megvárhattad volna a hatósági és jogi procedúrát, mégis tettél "gerinctelen" megjegyzést. Én is megvárom a jogit, és ahhoz igazítom a mondanivalómat. Az viszont értékelendő, hogy nem csak a balos, vagy liberálisnak mondott hírekre is odafigyelsz. Csak helyén értékeld és nem kell túltolni a következtetésed.
Törölt felhasználó2018. 09. 17. 10:48
Látom a propagandisták, miután napi rendszerességgel könyékig másznak a mindenféle migránseröszakos bulvárpogácsákban, hirtelen megtalálták az ártatlanság vélelmét. Szegény tükreik otthon...
"Nem vonom kétségbe a történet valóságát, de amíg egy állítás van, addig csak hallgasson aki kívülálló." https://badog.blogstar.hu/2018/09/15/csak-szolok-/58491/ Érdekes, hogy a hatalom megmondó embere, egyik főideológusa nem várta meg. Úgy látszik, hogy ő szakertőbb a szakértőnél is, nyomozó, pszichológus, ügyvéd és bíró is egyben, aki bármilyen hatósági vizsgálatot megelőzve ítéletet hírdetett. Érdekes, hogy csak a kislány életében vájkál, pedig a két megvádolt vízilabdázónak már van priusza, de ez szóra sem érdemes. Az ilyen gerinctelen megmondó emberkéktől fordul ki a gyomra minden áldott nap minden jó érzésű embernek az országban. (Nekem természetesen nincs ítélem, fogalmam sincs, hogy mi az igazság. Megvárom a hatósági vizsgálatot és a jogi procedúrát.)
11 éves kislányt erőszakolhatott meg két magyar sportoló a sértett szerint