jah.. nyertem, 688-683.... de amilyen hülye voltam.. venni kellett volna még 683-n, de már lecsúsztam.. mire beírtam volna a plusz ajánlatot már megint 688 volt.. annyiért meg nem kellett...
én a múltkori 21,8-ról induló "rallyt" shortoltam, be :o) szerencsére mollal visszajött, plussz egy kis nyerő, bár tegnap majdnem dobtam, mert csak szöszölt, csak (isten keze!) elment a térerő (mobilnet) amikor visszajött annyira lassú lett, h visszadobta a megbízást! Köszönöm Vodafone! :o)
keversz valakivel. Telkóval nem foglalkoztam már egy jó ideje, csak hati meg néha egy kis otp. 23k-ról volt hatishortom, reggel még kis nyerőben zárhattam volna, álmomban nem gondoltam volna 11 órakor, amikor 900 alatt állt, hogy mire visszaérek az irodába du. 2 körül, már 23200 fölött leszünk.
Komolyan gondolkozom, hogy abbahagyom ezt az egészet, az elmúlt pár trédem csak jelentős mínuszt hozott, és ez frusztrál...
Amúgy a kormányunk meg kapja be, 3 hónapja teljesen kiszámíthatatlan a bux miattuk.
Kb. június 7-én az államcsődösdi után kellett volna bejelenteni, hogy tartják a 3% hiányt, és nem most.
Ezzel csak az a baj, hogy snp hiába fordul 1100-ról lefelé, és esik 1040-ig. Mert a bux meg se rezzen:) Otp-t beverik 4000-re, de mol, és ricsit megtartják, és kész.
Még ricsinél magyarázható a magas árfolyam, hisz exportőrjént neki jó a gyenge Forint. De az importőr molnak és telkonak, nehogy már olyan jó legyen a gyenge Forint...
hiszitek vagy nem nekem mindegy....a mozgas felfele 3ora utan jott mindenhol(mi megyunk a nyajjal) az ok:kanadai jegybank kamatot emelt de ennel is fontosabb hogy a komment pozitiv lett a kanadai dollar szamara.Ez sell-offot inditott az usd/cad parnal amivel a reszvenypiacok eppen ellentetesen mozognak.Egy elmaradt kamatemeles eseten most epp az ellenkezojet lathattuk volna....a hangsuly most a pozitiv kommenten volt...
1012 határidő
ELSŐ!!!!