Szevasz Szájerke! . Elmagyarázom neked a fő különbséget a Telekom és a PonziG részvényesek között. . A Telekom közgyűlése tegnap előtt elfogadta az osztalékot, tehát a teló részvényeseknek idén már BIZTOS profitja van. Te meg lehet, hogy 1800-ért fogod eladni hétfőn a 2500-as paraszt shortodat. . Szép nyugodalmas hétvégét kívánok neked. Az enyém biztosan az lesz.
Benne van, de ha egálba kerülnek, én inkább 4igre szavazok. Mtel stabil osztalék, pár % emelkedés még esetleg, ősszel csorgás. 4ig veszélyes, de ott lesz mozgás bőven, nem fogunk unatkozni. Majd veszek Mtelt november körül.
Jaja, egyelőre csak előjáték volt... de Páva asszonyság nagyon teszi magát, és Mtel is már nagyon fickós. Majd ne lepődj meg, ha jövő héten csúnya nagy szado-mazo lesz. ;)
tovább emelem a cikkből a lényeget:):) "2026 második felétől ismét számol a modellben tarifa indexálással. A csoportszintű kiigazított nettó eredmény 90%-os kifizetési rátája
miatt az Erste megemelte az MTel osztalék előrejelzését, és arra számít,
hogy a kifizetési ráta 2026-tól 2030-ra fokozatosan 90%-ról 100%-ra
emelkedik."
én mára alapvetően optimista vagyok (péntek ellenére), mert Pakisztánból szerintem viszonylag jó hírek fognak érkezni (szükségszerűen). És ma ezek a hírek mozgatnak szinte mindent.
általában te szoktad a leghasznosabb linkeket betenni. Gratulálok hozzá!Kiemelem a lényeget: "Tartásra ajánlja a Magyar Telekomot, míg a célárat 2.050 forintról 2.380 forintra emelte."
Mtelekom