https://invst.ly/1cub7h A 1730 már közeledik, ott melegíteni kellene neki az RSI-t kicsit aztán kiderül az irány. MA200 is valahol oda fut be, de MA400 még eléggé lent, de interolálva januárra meglehet az 1500 feletti tartománya.
Figyelni kell,mert a TL-33-certi a 14.5 x-tőkeáttétel miatt -1700 ft-nál van kiütése! Ki tudja leszuratják-e addig. Szerintem most egy kortrekciós emelkedő nap jöhet,de 1800 ft már erős ellenállás lett.
Megszokhattuk hogy mindenki csak egy sajátos nézőpontból néz, jobb esetben utánanéz dolgoknak, vagy csak semmitmondó elemezgetéseket posztol magyaráz, stb. De hát nemcsak ők tehetnek róla, ( tényleg nem csak ők), hiszen ennek a kulturája sem fejlődött, stb . Akinek nem inge , ne vegye magára!
Kérdés, hogy lesz-e újabb felkör. Vagy megyünk még mélyebbre, és onnan indulunk fel, kb ide. Én is bővítettem, vettem 1800-on is. Bízom a legjobbakban.
Ne utáld őket. Beállítottak nekünk 4 TS certit 2.000 Ft fölé. Most kiszórakozzák magukat aztán jó lesz majd nekünk az a négy certi amikor kitör az árfolyam és üti ki őket sorra.
Mtelekom