ahogy elnézem ma is az srv átlaga 171x-lehet, valaki apránként adogatja a 1710-1720 tartományban, el ne szaladjon már az árfolyam (természetesen szó se lehet valami hátsó megegyezésről):)
-Jó napot! Private Banking friss:-MTelekom napi: Kisebb korrekció után újra
megindult.
Az 1750 környéke lehet a rövid cél, de mivel a trend
felett van, a trendvonal még nem tört, így nyitott a
tér felfele.
A meghatározó emelkedő trendvonal törése lehet
majd tartósabb korrekcióra utaló jelzés, de ez még
nem aktuális.
Fontosabb ellenállások a természetes vízszintes
szinteknél várják (1750, 1812; 1865).
Ellenállások: 1750; 1812; 1875.
Támaszok: 1500; 1437; 1375.
Egyetértve Veled, szerintem a Portfólió alapvetően egy gazdasági portál, ezért abban kell(ene) tényszerűen, objektíven, érvekkel, gazdasági elemzésekkel alátámasztva informálni. Ehelyett a banális szakmai tévedések mellett állandóan befolyásolja a piacot fel- és lebeszéléssel, fizetett cikkek publikálásával, valamint túl sok véleményt formál a politikáról és a háborúról is. Alapvetően kormánykritikus szerintem is, hangnemében mindenképp, ami nem feltétlenül baj, de egy eredendően gazdasági lap foglalkozzon a szakmával...
én is befejezem, a témát nem érintő beírást. Engem -talán túlságosan is- mindig bosszant, ha bárki slendriánul dolgozik. Persze előfordul, hiszen csak az nem hibázik, aki nem tesz semmit. A portfolio rendre keveri a milliót a milliárddal stb. Nem lehetne picit jobban odafigyelni. Honnan jött ki az a szám, amit írtak? A jobboldali orgánumokat is fel lehet ismerni nagyon könnyen. Többnyire annyi is elég, hogy megnézed, hogy mosolygós képet, vagy eltorzult, gonosz képet tesznek fel az általuk kedvelt, vagy éppen gyűlölt személyről. Egyébként én csak mosolygok azokon, akik egyik, vagy másik oldalban csak a jót, illetve csak a rosszat látják. De ez van, tudomásul kell venni.
A Portfolio a többi ex-Spéder termékhez hasonlóan Rogánék által kb az indextől kicsit függetlenebbre van pozicionálva, meg van engedve, hogy a kormánynak nem tetsző véleménycikkek jelenjenek meg, de a kattintásvadász fő cikkek többsége inkább a kormányzati narratívának megfelelően van beállítva, mivel a többség max a címeket olvassa el. Baloldalinak semmiképpen nem mondható (és amúgy az sem igaz, hogy csak negatívan beszélne Trumpról, mert simán a cikkekben kijelentő módban lehozza a trumpista csúsztatásokat is).
Mtelekom