Problem, amelyik papír nem lélegzik, az nem is él. Persze a tachycardia és a hiperventilláció meg már ugye inkább betegségtünetek... kb úgy, mint egy élő szervezetnél. (Ezért tudom elfogadni a TA létjogsultságát is, akik a részvény EKG görbéjéből diagnisztizálnak árfolyamokat.) Nekem is erős hitem van a Telekomban, és két évtizede gyűjtögetem a papírjait. (Valójában már az IPO-nál jegyeztem '97-ben.) Azt hiszem ebből lesz a nyugdíjam is.
Én is 2 évtizedes távlatban tanulom a tőzsdét!:) De az nem fér a fejembe, hogy miért küldik le folyton a pincébe borért ezt a szerencsétlent pont akkor, amikor újabb lombardhitelt akarok felvenni?! :-PPP
nem kell elnézést kérni, véleménykülönbségek meg természetes dolgok, akár vitatkozni is lehet. Én csak arra kívántam utalni, hogy van pár ember itt a pf fórumon, akik régóta tanulják a tőzsdét, foglalkoznak vele és a beírásaik esetleg hasznosak, használhatóak lehetnek (persze nem egyszer hozzáteszik, tuti nincs a tőzsdén).
Oke, elfogadom a véleményed, nem akartam vitatkozni, elnézést érte. Közel húsz éve tőzsdézem én is, sok mindent láttam már, a fórumokat kezdetektől fogva olvasom. Itt kérek elnézést Farkasfu-tól is, kiváló elemzőnek tartom egyébként.
figyelj is, két évtizedes nagyságrendről irtam, hogy tanuljuk a tőzsdét, ebből talán következik, hogy az opus időszakban is jelen voltunk. És azt is írtam, hogy az az igazán kevés régi motoros itt a tőzsdén (pf forumon) az nem foglalkozott az opus-szal, nem hogy irogatott volna (és nem véletlenül).
Tanulok, mester. Fogalmad sincs, mióta tőzsdézem. A pár régi motoros nem írt Opusban? Akkor nem is volt jelen abban az időszakban, amikor a Mészáros papírok az egekbe mentek aztán a pokolba. Érdemes tanulni abból az időszakból.
figyelj és tanulj inkább, mi két évtizedes léptékben tanuljuk a tőzsdét. Még egy infót akkor megosztok, itt a pf-n a pár régi motoros az nem ír az opusban (nem is foglalkozott vele alapjában), ha ne talán írt volna, azt meg nem törlik. (bár némi rejtély van abban, hogy lehet visszanézni törölt bejegyzést):):)
ez telekomnál és ha pénteken ilyen jól lehúzták mint most, 50 % feletti találati arány, hogy hétfőn magasabban nyit (ha ritkán ugyanott nyitna első percekben emelnek rajta), de ez tényleg uncsi:):)
Mtelekom