én nem csüggedek, egy MTelekom részvényes hosszútávra tervez... mint Soros (sorosterv2 néven fut nemzetünk 1-tlen tvéjén ugyebár :-) ... örökjáradék kötvény... a bef. tőke egy részét meg elfelejthetjük :-) na jó ezt nem jóslatnak szánom, de nekem most ez jutott eszembe a jövőt vizslatva... mindegy jó lesz az az oszti - még ha kicsike is - az unokáimnak (ha majd megszületnek valahára) :-)
két napja erről írtam pár sorban (a Telekom szemszögéből), igaz nem ilyen szofisztikáltan :-) persze azt is megbeszéltük, hogy ezt nem értékelik a befektetők, ha nincs belőle hasznuk (osztalék)...
HŐŐj….egész nap a sváboknál voltam, meg még holnap is... :( igazi" sas "reptetés volt ma.. ritka..,év könyvekbe beírni. osztalékból közös erővel egy grédert, egy dózert meg egy úthengert kénénk venni... mert 440 től nagyon göröngyös az út felfele... előbb utóbb hasznát vennénk..
a forgalom annyira nem meggyőző számomra, de valaki vette/megindította a kitörést! Telcsinél viszont a maxos záró nem szokott bejönni, úgy hogy résen lenni az jó:))
Mtelekom