Azért köszönjük a mediációt :)
Bár nem gondoltam volna, hogy félre lehetett érteni, viszont "magázva" olvasva (ez sem jutott volna eszembe)éppen lehetne olyan értelme, pontosabban értelmetlensége amit detto a szívére vett - sorry!
kicsit félreértitek egymást (ez az átka, ennek a pár soros gyors írásoknak), pl nem rád értette (nagybüfi(k)re), hogy mikor tévedt ide, vagy nézelődik, stb
de csak ennyit akartam belevauzni:):)
Majdnem fölkaptam én is a vizet, de mondom elolvasom mit érthettél félre:
A vásárlóról írtál amire válaszul, a mondatod végét folytatva én szintén a "vásárlóról" folytattam a gondolatmenetedet. Ha elovasod Te is még egyszer így, nem lesz gondod a válaszommal.
P.S: Csak nem gondoltad, hogy lemagázlak ? :)
Kisbarátom én már több éve itt vagyok:)
Azért mert nem írok ide, nem azt jelenti hogy nincs pl. mtel rv-em.
Te írtál egy olyan választ az én észrevételemre, aminek semmi köze sincs az én megjegyzésemre.
Leírom mit írtam én, hogy megérsd: most nincs forgalom ez lófing, 70-ről 75-ig sem mi mikrobüfik vittük fel, ha a nagy vevő(k) azt akarják, hogy 75-ön átmenjen akkor átteszik. A forgalom bármikor megjöhet.
Ez volt a lényege. Hogy jön ide, hogy én mikor tévedtem ide és hogy hol kellett volna csipegetni.
az eddigi (123 milka) forgalom kevéske a 475 átviteléhez.
A semmi forgalom alapján nekem olyan ez a 4-5 pöttyös emelkedés, mintha egy titán broki gyerek nem ismeri a nullákat és nagyságrendet így 10k-s vétel helyett 100k-t tett be:)
Hacsak nem most tévedett ide valahonnan akkor bizonyára itt nézelődött két napja is és nyugodtan csipegethetett volna többezresével 68-69 körül 70 alatt, miért ugrana 75-ön... most mindenki másra vár szerintem, de ha beindul lehet még kapkodás
Csak sajnos semmi forgalom, tegnap is emiatt nem tudta a végén tartani az emelkedést - igaz az esésben sem volt, így most is kis forgalommal jól el lehet mozdítani, de az irányhoz forgalom is kellene.
Mtelekom