Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem 10500. Hanem 10700 as réndzset írtál. Csak utólag a történtek fényében módosítasz 10500 ra. Amikor igen, már mindnyájan látjuk hogy csak 10500 ig megy. Sokat segítettél.
ami érdekes 200x beírtam az 500 az komoly ellenállás.. és valaki szokott berakni VIP elemzéseket..egyáltalán nem az öccáz van benne.. miközben ez működik.
Legalább záróba nem verték rommá ahogy szokták.Itt már az is pozitívum sajnos.Hihetetlen mennyire nehezen küzdi át magát ezen a kurva 10500-on.Mi lesz vele a magasabb szinteken?Vagy az már simábban megy?Csak látnánk már,hogy ott hogyan viselkedik.
Azt ugye tudod, hogy egy igen komoly csapata van kint a Richternek Oroszországban, kihelyezett gyártással, kereskedelmi képviselettel, sales-szel és magas szintű managementtel? Viszocky Gabriella befektetői kapcsolattartó munkatárs oroszországi diplomája pont akkora hatást fejt ki az orosz operációra, mint a kárpátaljai Tóth Tihamér részmunkaidős targoncás munkája az ukrán kitettségre.
Árfolyamra semmi hatása-de azért kell egy olyan munkatárs aki perfect Orosz-az ottani piac miatt! Ismeri az ottani sajátosságokat-kapcsolattartó az ottani vevőkkel. A stratégiának kell hogy hatása legyen majd az árfolyamra. Spekákat elvitte a MOL-OTP eddig.
Viszoczky Gabriella-Befektetői kapcsolatok munkatársa a -Voronezh State University-járt-ez jó az Orosz piac ismeretéhez kell is. Voronezh State University
Írtam a Befektetői kapcsolatokra- hogy kérem a 2030-ig szóló stratégiát.- -Válaszoltak! Lényeg,hogy odaírtam-egyszerűen nincs intézményi érdeklődés a papírra! Minden megy blue közül-de ide nem jön Intézmény!-Ez a lényege a kérdésemnek. Mivel finom voltam-ezért válaszoltak! Köszönjük érdeklődését. A Richter stratégia 2035 megtalálható a honlapunkon a Befektetők/Jelentések és prezentációk oldalon angol nyelven prezentáció formában: PowerPoint Presentation Üdvözlettel: Viszoczky GabriellaBefektetői kapcsolatok és ESG osztályBefektetői kapcsolattartó munkatárs
Már csak 200 db maradt-TL-50-ből,a TL42 is sold out! Én ennyire bátor nem vagyok-elég a 23 és kevés 38-as certi! Ha gondol egyet és megnézi a csatorna aljat-akkor a nagyokat cserélni kell -időben!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.