Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Közben k&h blue elemzésre ránéztem, van alakzat a charton, célárral, emelkedésben vagyok érdekelt, újabb birkanyírást tervezek, shortnacit felhúzom rájuk, mint a múltkor😁
Ez világos de itt nagy forgalom nyomokban sem látható ! Ahhoz képest hogy jó hírek jöttek egy reggeli neki induláson túl túl nagy mozgás nincs ! Sajnos ez megszokott a Richternel hogy a jó hírekre nem túl nagy elánnal emelkedik kisebb negatív hírre meg zuhan …
-Jó napot!-VG-Technikai:-Richter.A magyar gyógyszergyár fundamentálisan az egyik legolcsóbb szektortagnak számít a gyógyszeriparon belül az európai részvénypiacon. Technikailag az eső trend támaszszintjén van az árfolyam. A mélyponton jelentősebb forgalommal visszazárt az elmúlt két hétben. Ahhoz, hogy technikailag megnyugtató fordulatot lássunk, a 9900 forintos hosszabb távú ellenállási szintet nagy forgalommal kellene áttörnie. A Richter a leginkább alulértékelt magyar blue chip, amelynek jelenlegi technikai képe és a fundamentális állapota jelentősen elszakadt egymástól. A hosszú távú fontosabb támaszszint további lefelé mozgás esetén a 9100 forintos árfolyamszint, amely egybeesik az elmúlt hétéves emelkedő trendcsatorna támaszával is. A Richter túlzóan olcsó, stabil, osztalékfizető részvény, de rövid távon inkább kivárás, oldalazás vagy enyhe korrekció lehet valószínű. Erős az OTP technikai képe, a Richter túlzóan olcsó, az osztalékhozam lehet csábító a Molnál - Világgazdaság
Ja, nem túl acélos, de 9800-ra azért csak felszenvedte magát. Itt akartam eladni azt az 1000 darabot, amit nem kaptam meg 9380-on. Addig szenvedett (3 hétig) mire a korlátár feljebb ment annyival, hogy pont nem kaptam meg. Feljebb jönni meg nem tudtam az ajánlattal, mert még a Direkt-tel tettem be átvezető számlára a pénzt és az ajánlat így nem látszott SingleMarket-ben. Be kellett mennem a bankba személyesen törölni egy nyomorult vételi ajánlatot, mert másképpen nem lehetett. Ez az OTP is egy akkora fos, hogy dalt kéne írni róla. Lehet eloldalaz már idén aztán ennyike, de annyira gyenge, hogy szinte könyörög, hogy szétshortolják. Szerintem egy százezer darabos short bázissal le lehetne törni a csába. Ha esetleg rámennek a forintra vagy a BÉT-re, akkor lehet kapni fog ez is egy pofont, mint gyenge láncszem, ég tudja.
Hú vazze, ez kemény volt mint a kádszéle😁 2030 márciustól az AbbVie már nem utal 1 centet sem!!!!!!! mintha lejár az autó leasinged és a tulajdonodba kerül a verda, ezt is leírtam vagy 5x, az az ő dolga, hogy a gyártásra engedélyt kapó konkurencia hogyan töri le az árat, a Ríkternek semmi köze hozzá USA-ban. Megyek vissza az OTP szakmaiba, ez psychésen túl megterhelő itt.
1/2 év hosszabbítás a szabadalmi oltalomban, az utolsó lehetséges, a 7,000-res aljat így kitolom 2029 első felére. Ilyen "jóhír"nek 4 bemásolás dukál, a másolók kitömve, ők szabadulnának a naftalinos pakkjaiktól legjobban😁
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.