Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Hát, mitől érdekelje, már én is azt mondom. Csak a különadóktól kell félnie, esetleg áramkimaradásoktól. Vagy az évezred legnagyobb Napkitörésétől. Az talán levinné... talán... :D
Amugy nincs mas lehetosege a fickonak.... el kell fogadja akarmit kernek tole. Amugy a biden fele erdekeket viszi tovabb Trump, csak egy kevesbe kontorfal moge bujtatott formaban. Ezert mentek oda mint kiderult az elso napoktol kezdve. Sok amerikai penz omlott az ertekert a haboru elott Ukrajnaba. Soha nem az ukranok harcoltak az oroszokkal... azonban sajnos tul sokan haltak meg ertelmetlenul, ez most ki is lett mondva. Az eu meg benyalta, hogyha leadja az elavult harci eszkozeit ukrajnat tamogatva az lesz a demokracia gloriaja.. de ujat kellett rendelni helyette, talaljuk ki kitol... ezt nevezem win-win szituacionak. Az eu meg nez ki most az ablakon.. Azert az orosz allaspontra kivancsi vagyok. Lehet zsele rajott, hogy mostmar nem csak az oroszoktol kell feljen. Amugy szerintem nem lesz hosszueletu a ficko. Szent Ilona szigete neki egy alomvilag lenne!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.