Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Mitol lenne gyenge amikor suez, kanada gronland gaza megszerzesevel indit. Orosz soha nem veszithet, (usa sem) ez a birodalmi gondolkodas van a genekben. Inkabb pusztuljon a vilag is. Trump tudja ezt, urben is ott vannak orosz fegyverek. Usa meg akar szallni par teruletet nem mindegy beszallnak e az oroszok azok mellett. Usa ide sem jott 56ban, ukran is majd gyarmata lesz usanak meg uzlet, eu meg majd lelkizhet meg fizethet.
https://www.tradingview.com/x/8vRyuGNO Ha vesszuk azt hogy volt egy csokkeno csati 11300 rol duplaalj ig es onnan alaszurt majd erobol visszapattant igy megerkeztunk szerintem vissza az emelkedo csatornaba . Aminek most 600-700 kozott van az alja , ha savozik az lehet az alj es onnan patt ami 11 fole kene ismet vigyen minket
Mivel elég rossz volt a visszhangja annak, ahogy Trumpék indítottak (nem hogy az erő, de kifejezetten a gyengeség pozícióját sugározva), most némi kármentés zajlik, inkább csak az adminisztráció alacsonyabb rangú képviselőitől. Aligha gondolják komolyan, elég megnézni Trump és Vance korábbi mondatait Ukrajna ügyében.
Össze-vissza beszélnek. Bármi megtörténhet szerintem. Benne van az is, hogy nem egyeznek meg belátható időn belül. Békekötésnél lehet egy optimista hullám. Gondolom nem csak itt, emiatt vettem fel pozíciókat. Bár tartok némi pénzt is, ha esés lenne. Szóval nem tudom mi lesz. :)
Szerintem ez simán megtörténhet. DE eddig nem fogunk eljutni. Putyin nem hülye , tudja jól ha amerika odateszi magát akkor nekik reszeltek..... azért sikeresek az offenzíváik mert nem küldenek annyi fegyvert . Bár az is hozzátartozik, hogy az ukránok bajban vannak a toborzással. az egész kurszki művelet kudarc volt nagy veszteségekkel, emiatt törnek előre oroszok donbaszban. Szóval érdekes kérdés. Franciák is pedzegették már de végül nem.... viszont trump egy kvázi gyerek, de mivel az usa elnöke is egyben ezért van súlya a szavának. szerintem 2026 háború vége. Őszintén szólva ukik nem is bírnák már sokáig, az oroszok is kimerültek. De míg zelinek otthon is küzdenie kell, nyugatra is gondolnia kell, putyinon nincs ilyen nyomás.
Csak én azt olvastam,hogy az amcsik attól sem riadnak vissza hogy katonákat küldjenek ukrajnába ha Putyin nem veszi komolyan a béketárgyalásokat. Mit gondoltok erről?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.