Igen valószínűleg be fog esni 4000 alá, sőt 3000 sem fogja meg, így a brutális H1 után, NIS és osztalék előtt, a jövő évi extra magas osztalék reményében. 🤣🤣🤣🤣
Azt hittem hiteltelen mind. Kivéve amelyik a molrol mondott jót. De látom tanulsz, ennek azért örülök. Pontosan tudod a molt már csak az oszti mozgatja meg az Iráni válság. Ha ezek rendeződnek még a 4000 se fogja meg.
Piac, szektor, cég. Szintek. Nézzük. Piaci háttér jó. Szektor megy. Cégben jó hír cunami várható. Ezek mind az emelkedést támogatják. Ott van a charton. Már odarajzolta a piac. Mikor tudna viszont érdemben esni a papír? Ha és amennyiben elromlik az általános piaci kép. Ha és amennyiben elromlana az olajszektor helyzete. Ha és amennyiben rossz hírek jönnének a céggel kapcsolatban. Akkor. De most nem ez van. Hanem ellenkezőleg van. Én továbbra is erre számítok. Megvan a piaci háttér, megvan a szektor háttér, és a cég várhatóan a következő negyedévekben hasítani fog. Plusz, mivel valóban volt olyan, volt, hogy negatív céghírek domináltak, rossz volt a szektor hangulat és teljesítmény, ezért lent is volt a részvényár. Az is ott volt a charton. De a dolgok változnak, a trédernek is változnia kell. Nem szabad beleragadni egy rögeszmébe, a dolgok megváltoznak, a pénz mindig, mindig ott van az asztalon. Azok akik észlelik a dolgok változását elvehetnek az asztalon lévő pénzből.
Én nem állítom, hogy az OTP nem lesz 55K, csak nem mostanában. A növekedés nem áll le, csak lassul. Más viszont gyorsabban nő, akkor oda fog vándorolni a tőke egy része, mindenképp. Ilyen a tőzsde. A MOL is szenvedte ezt évekig.
Ebben az esetben a törvényi előírások nem kötelezik őket, hogy fizessenek rá. Én nem emlékszem, hogy Hernádi ilyet mondott volna. De persze mondhatta... Úgy legyen! 👍
Az csak visszateszt lesz, ha oda megy. Az időszaki elszámolásoknál pedig az átlagár a lényeg. Nem segít az OTP-n egy kis Ft gyengülés, ebben ne reménykedj! Kezd egyébként az OTP topik egy csodaváró szektára hasonlítani. A kormány Euró csatlakozást tűzött ki célul. A folyamatok rövid-közép távon nem az OTP-nek kedveznek. Ettől még lehet majd jó újra, csak előbb le kell tudnia az elmúlt 3 év emelkedésének korrekcióját.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.