Brent Olaj Real Time: 88,38 USD (-0.98%), közben Trumpli tovább fokozza a közel keleti helyzetet. A mai nap inkább a kivárásé, vékony mínuszt látok bele a nap végére.
nem biztos , hogy ez jó gondolkodás. Akkor az összes rv. rá lehetne húzni egy rakás negatív dolgot. Pl. ha sok a beteg a világon akkor az kedvez ricsinek, ha sok a banki adós az jó az banki szektornak pl .OTP, ha háború van , úrja kell mindent építeni az jó az építőipari cégeknek, ha jól megy a rábának akkor sok hadiipari megrendelést kapott. Tehát a világ megsemmísülését , nem feltétlen csak a MOL v. olajipari cégekhez lehet kötni. Lásd világjárványok, munkanélküléség , háborúk, pénztelenség---minegyikre van papír a BÉT-en (is).
:))) Napok óta gondolkozom, miért nem akarok befektetni a MOL-ba és nagy nehezen rájöttem. Nyilvánvalóan egy civilizációs probléma áll előttünk ezzel a túlzott olajfelhasználással. A túlélés érdekében az olajáraknak el kell szabadulnia a fogyasztás csökkenése érdekében. Ez ugye jó a MOL-nak. Ha meg rossz lesz a MOL-nak, akkor ráadásul bele is halunk és mindezt szegényen. Végignézve a megtakarításunk erodálását, életünk munkájának elértéktelenedését miközben egyre nehezebben viseljük a Kárpát medencét. Szóval szurkolok a MOL-nak, a háborúnak, a világégésnek és nem akarok keresni rajta, majd máshol megoldom, elég nekem az is, hogy élni hagynak!
Hetesen meg csupa zöld gyertyát látok a 3600-as mélypont óta. https://invst.ly/1iv3h2 Ráadásul mintha az MACD most adná be éppen, ezen a héten a vételi jelzést. Én inkább longosnak látom. Mi a véleményed?
Mi a véleményed erről a napos csatornáról? https://invst.ly/1iv3ap Lehetséges, hogy egy 5-ös szerkezetű impulzus hullám indult északnak? És akkor ez már nem is a 4472-es csúcs korrekciós hulláma, hanem egy új emelkedő ciklus első hulláma? Elnézést, hogy ennyit kérdezek, csak annyira egyértelműen az esését vázoltad fel a múltkor. Én hiába ejtettem kétkedő hangokat, hogy lehet más is belőle. Megtennéd, hogy kifejted, most mi az általad azonosított kép az eddigi történésekalapján?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.