Most szólok,hogy senkit ne érjen meglepetésként a dolog; HA ráverik Hernádira,hogy a.vagyona kétes eredetű, nem esni,zuhanni fog a MOL árfolyama, függetlenül a cég valós értékétől! Oszt jónapot.....
Ez az egyik legszarabb részvény a BÉT-en! Sajnos elcsábultam és azóta bukó! Remélem Balin soha többe nem tolja vissza a hiteltelen képét, addig maradok, amíg az ilyen gerinctelen emberek ki nem lesznek tiltva!!! Ahogy esik elkullog, ti pedig még etetitek! Ez egy beteg ember pszichológusnál a helye! És azért a legszarabb részvény, mert az ember hajlandó nagy tőkével beszállni és aztán nézi ahogy ég!!! Balin nehogy válaszolni merj!!!!
Még a végén kiderül,hogy a bóvli árfolyam mögött bennfentes infók vannak. Ez megmagyarázná a sürgős bennfentes aladásokat is....(lehet mínuszol I! :-) )
De azt azért figyelembe vehetem ha valaki, hazug módon megtéveszti, becsapja a másikat. Alapvetően 5000 felé várom, de csak jövőre, viszont az olyan beteg, megtévesztő állításoktól, miszerint “a héten NIS” stb. stb. stb. nagyon ki vagyok. Sajnos a politika bekavart, mert a próféta eljövetele felülírja a terveket.
nem egészen ez a képlet: egyrészt az nem az ő fényképe. Szeret szurkálódni kellemetlenkedni, beszólogatni. Ha esik az árfolyam elszalad. Nincs ezzel gond de akkor birni kell a savazást is. Mindenki láma a tőzsdén. Miért? mert fingunk sincs mi lesz. kb 5000ember többet tud egy egy dologról mint te. A háttérben zajlanak az események neked fogalmad nincs róla. Pörög a rulett. Faites vos jeux Ha mákod van jó irányban állsz. Ráadásul amit szőröshal csinál az káros és kárt okoz embereknek. Miért? Mert sok fogalmatlan embert idefúj a szél. Aki még életében nem fektetett be. Keresget a neten idetéved és látja mennyi sikeres ember van itt. Aztán látja kik a legpengébbek. Aki azt mondja 4k-nál is vegyél mert 5k lesz az ék is megmondta. Ha esik akkor azt mondja ne légy lúzer ne engedd kicsavarni a kezedből. Aztán a szerencsétlen ott van -1000huf/részvény árfolyamnál és csak várja mikor lesz a nagy kasza. Ugyanilyen snecik vannak más topikokban is, ott kiokosodhattál 400ért ajándék az EUR mert mindjárt öccáz lesz. De azt is elmondták az is hülye aki állampapírt vesz mert államcsőd meg el is veszik tőled. Ezektől az önjelölt bohócoktól soha nem olvashatod azt, szerintem, én úgy gondolom..stb stb.. hanem ez lesz az lesz és ez ezerkéccáz százalék..
A diverzifikáció rendkívül fontos. A portfólió topikok egy-egy részvényre összpontosítanak, ahol csak ontopik lehet írni. Ha csak a BÉT papírjainkat nézem, nálunk 63% OTP, 25% MOL, 12% ANY. Máris nem gond a mai nap.
Szerbia továbbra is a Kreml szoros szövetségese, és egyike azon kevés európai országoknak, amelyek nem vetettek ki szankciókat Moszkvára. Belgrád 2008-ban 400 millió euróért eladta a NIS többségi részesedését a Gazpromnak, és most körülbelül 30 százalékkal rendelkezik. Kormánytisztviselők szerint az orosz részvények eladása után 5 százalékkal tervezi növelni részesedését. Hmmm
1, nem vagyok kárörvendő (így egyes szám egyes személyben!); 2, Balin cseszegetése hosszú tőrténet és két irányú,most éppen ez az irány; 3,aki a topik beírások alapján kereskedik,az ne hibáztasson SENKiT...;. 4, én is voltam bukóban,de tőzsdén ez benne van a pakliban.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.