Ervek helyett. Eddig semmi erdemleges nem tortent, ha igen masnap visszavontak vagy modositottak..kapitanynak a legfontosabb a szabad szuleszorvos valasztas volt..azért ez komikus. Kicsit feszultek a tisza szavazok..en adok 100 napot es decemberben korberohogom oket. Mondtam mi a sorrend. Orommamor euforia, mosolygas, kinos mosoly legorbulo szaj..szipogas. Megint palira lettem veve. Lásd szdsz. Es mi van ha szinjatek, orban talalta ki magyarpetit...
Is .. vagy tartják hosszú távra osztalék miatt . A rövid távú mozgásokat meg más eszközökkel játsszák meg . Azért ne essünk már túlzásokba a nagy hasonlítgatások közepette .
Igen... Erről beszéltem... hogy a "választók" és a befektetők azt várták a választások után hogy eltörlik... A nagy euforikus hangulatban április 13-16 volt a MOL 4300 felett... Ezt "árazták" be a részvényárakba... És jött 2 olyan infó ami a MOL számára negatív. Kapitány : a különadók és az árrésstop is marad (bizonytalan ideig)... A másik a MOL osztalék fizetés őszre halasztása
Az estbol tanulhattok. Ha van egy nyereseg ki kell venni. Ha jon szoroshal meg mindenfelek ne engedd kicsavRNI KEZEDBOL..meg lesz ez majd 100.000..ezek kispalyasok butasagai..... Mar 3x kivehetted volna 4300- 3800 kozott a penzed.
Magyarul mondva zűrzavar van Trump kiszámíthatatlansága miatt! Ha Orbán tökös legény lenne, felhívná a barátját, hogy ne gecizzenek már, amit megígértek teljesítsék és adják oda a MOLnak a NISt! Ehelyett megy a sunyiskodás! Ez van jelenleg!
Kormanyvaltas van. Ahogy te ők sem latjak mi a tisza iranya mi a mol sorsa es a shellkapitany kinek lobbizik. Oroszok a fo kerdes. Mol az barati cég ha shell kistestver lesz akkor nekik nem kell.
Pár hete amikor írtam még 4300 volt a MOL... Most meg 3800... Akkor még nem volt negyedéves jelentés publikálva, és még a Barátság el volt zárva. És még jó esély rá, hogy a különadókat és az árrésstoppot a "rendszerváltás" és az új kormány eltöri. Akkor még úgy volt hogy most május végén várható az osztalék és nem Q3-ban egy még bizonytalan időpontban. És akkor még nem "trükköztek" a szerben a NIS eladással. Valójában a fordulat, amit érzékelsz a piaci eseményékben történt meg. Az lenne a furcsa hogy ezen változások hatására még mindig ugyanazt a "mantrát" tolnám. Akkor tényleg nem lennék objektív. De mondok egy példát: Ha időjárás lenne a téma és én amikor esik és hideg van ugyanazt az öltözetet javasolnám állandóan (esőkabát, gumicsizma, sapka sál) mint 32 fokos kánikulában akkor jogosan érhetnek kritika hogy valami nincs rendben nálam.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.