Pont mindenféle kreált hírekkel fordították le párszor 3K felett. De hírezzél csak, ha úgy jobban érzed magad! Még pár napja is oktattál, hogy MÁP-al jobban jártam volna! 🤣
Nekem már a 2900 körül vett rv-eim is több mint 30% pluszban vannak. De vannak csomagok 1600-tól kezdve. Pontosabban 2000-től lefelé kezdtem gyűjteni, de van bőven 2000 alattról is. Beérett.
Egyetértek, hogy simán mehet 3950-ig. Sőt 4200-ig is, lehet nem olyan simán, de mehet. És ez csak az első komoly felfelé kör. Nagyobb TF-en ez egy 1-es lesz. Az első lépés egy új korszakba! A 20 éves csatiból fog kilépni felfelé.
Én is kiszálltam 3150 nél, 3500nál, meg most 3790nél. De "pánikszerűen" visszaszáltam negyedszer is 3820nál. Bár az összemelkedés feléről lemaradtam, én nem panaszkodom így sem.
650felett felfelé áll a zászló.. simán mehet 950-ig. én korábban eldobtam 530 on vagy hol.. néztem a kötéseket.volt pár nagyobb kötés de záróban volt tán egy 210k-s. kicsit úgy tűnt kattogtak a vételi stopok..zárultak a shortok.. Ma ment a hájp a tőzsdéken.. holnap péntek.. hétvégén bármi lehet.. ilyen a rakkendroll szakma.
Jól gondold. A MOL NIS nélkül ér simán 5000-et. Az nem volt normális, hogy évek óta 3000 alatt maradt az árfolyam. Folyamatosan ment a hiszti keltés. Olyan kockázatok voltak beárazva, amik valójában nem relevánsak. Pszichológiai gát volt a 3000-3200 sáv. Az most leomlott. Egyelőre ennyi, mehet NIS nélkül is 4000 fölé. Max. egy korrekció lenne!
ja aztan a szanciokat feloldjak es a ruszkik meg sem adjak el a reszesedesüket. az akkor cummancs, zuccanunk vissza 3000re es onnet a sok eves pocsolyaba vissza.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.