R: 3030, forgalom 684 MFt Az látszik, amit Klikk írt. Alacsony forgalom mellett próbálják kis darabszámú tranzakciókkal lefelé passzírozni. Aztán hirtelen belevesz valaki nagyobb érdemi forgalommal. Hogy miért gondolják, akik lefelé igyekeznek nyomkodni, hogy ennek van értelme. Az már egy másik topic témája lehetne!
A Brent ára napok óta emelkedik, ezért én azt vártam volna, hogy a MOL részvényei is követni fogják ezt a trendet, mivel a cég Upstream üzletágát ennek támogatnia kellene és pozitív hatással lenni a részvényárfolyamra. Most viszont azt látom, hogy hiába nő a Brent, a MOL árfolyama nem igazán akar emelkedni. Néha nem értem ezt a papírt. Ráadásul mikor kezdenék hajlani arra, hogy megszabaduljak a packomtól, akkor arészvény villant egy záró rallyt és elhiteti velem, hogy meg kell tartanom.
Nézzük lesz-e új csúcs! "Ha sikerül 3008 előtt fordulnia és megerősíti majd egy új csúccsal akkor viszont még jócskán lehet benne kakaó, akár a 3180 sem elérhetetlen (TS21 kiütés). De ez még messze van." á la Huti
Kedves Fórumtársak! Amit - bárv egyszer már szóvá tettem - végképpen nem értek, hogy mi értelma van (lásd pl. tegnap) a 2kettő négy, vagy akár egy kétszáz darabos kötéseknek. Tudom persze a célja a "kereskedőnek" az árfolyam vágyott irányba történő "befolyásolása". De higgyjük már el nem a "marinénik" fogják eldönteni az árfolyamot. Lásd a napvégi "nagyfiús" dealt. :)) Szép napot, eredményes üzletet, és jó egészséget Mindenkinek! / még a minuszolós fórumtársnak is..:) /
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.