Honnan tudjuk mi a butasag es ki a buta? Az ami nem a mi elkepzeleseink szerinti? Mi van ha csak egy mas nezopont ugyanarrol a dologrol!? Miert feltetelezzuk a masik ember az aki rosszul gondolja?
30 nm nyaralo (Szolnok ) a holt tisza ,nehéz eltalálni mi fog fejlődni , szerintem most békésmegyébe lehet jól vásárolni 5000 fő alatti falvakba az új 44 es vagy a fojttatása körül gyula Békéscsaba körzetébe
Mtelekomos torteneiteket olvas elmelaztam… 2020 covid ota kovetem a papirt. Az az erzesem, hogy nem kedvelika kulfoldiek, egy izes rendes 3-5 szazalekos tepes nincs benne…Hogy latjatok - vagyakat felre teve- kozeljovoben elhagyhatja a 3000-es zonat?
2019 ben vetem egy nyaralót 1 millióért most 12 ért holnap el vinnék , de ha nem januárban - 20 fokba veszem és nem alkudozok akkor 2 lett volna és hat év alatt rengeteget fejlődött a környék ha ez nem igy lett volna akkor most nem lenne ekkorra értéknövekedés . Nem ért mindenki az ingatlanokhoz, nem vehet mindenki olcsón mert akkor nem mozogna a piac .
Az ingatlannál nem csak a bérletidíj van hanem ott van az értéknövekedés is. Ingatlant lehet jó árban is venni.Vettem tüzéptelepet 2015 ben már amikor vettem is a dupláját érte.Azóta meg 4x annyit ér.Persze a kezelési ktsg nőtt de a bérletidíjat emelem kitermeli.A Molt csak annyi pénzből veszek csak amennyit bankba tartanék.
Dehogy... Balint nem lehet elveszteni. Örök optimista a MOL-al kapcsolatban. Most épp valami ilyenen töri az agyát: - Azért jó, hogy lejjebb ment az ár, mert így majd nagyobbat tud emelkedni, mikor visszajön erre a szintre. :D Pompi meg gondolom, rajzolgatja a chartjait, hogy megfeleljen a valóságnak.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.