akkora változás nem történt hirtelen a Molban hogy 2600 ról 33xx re kelljen emelni a cél árfolyamot.... ott valami ffittyemfutty volt.... korrekt lenne ha mellette egyuttal menesztettékk volna P T " vezető elemzőjüket...... orbitális tévedései miatt
Pontosan!! TRÓGER ,SENKIHÁZI BANDA!! midenkit le a karnak venni mint a kalapot (persze a többi is levesz minket és mindenkit) csak nem midegy a hogyan -miként.... Szomszédom a Bécsi "Erszteben" van vezető beoszásban ingatlan szekcioban.... szokott mesélni.... veszélyes....
Kommunikációs készségük kiváló. Úgy írták körbe a céláremelést, ahogy azt a kommunikációs tanszéken tanítják, hogy tünj szakértőnek, állítsd be, hogy új lett a helyzet, stb. Persze, új, hogyne, Trumpot 4,5 hónapja választották meg. Marha ciki, hogy emelkedő árfolyam immár 15%-kal eltávolodott a célártól, nem? Kurva nagy elemzői szaktudás kell hozzá, hogy felismerjék.
Alapból a bögyömben vannak... még 2008 ban mikornyáron 224 volt az euro akkkor az eggyik sarki váltóban vettem 100 ezret... annak kerestem jó helyet. A privátbanki pályafutásom ott kezdődött.... otp korrekt volt, euro kivétre sem számított fel díjat... Erste, volt a leg g...ibb, majd jött a többi... Már maga fiók vezető is egy unszipatikus valaki volt, kijöttem, ide vissza oda soha... utána még hívogattak.... nem bánom hogy nem lettem az ügyfelük....
"Erszte".... valujk be férfiasan olyan mint egy bucsus céllövölde... Ami kiteszi a portékát, mident mi szem szájnak ingere ad is hozzá f@sza puskát ami hord mindenfele persze csak a célra nem... mindezt jó pénzért...." Plecserrel" fűszerezve.... nem tudom, hogy hogy tudnak még mindig megélni a piacon.... Rejtély....!!!!
Fura lenne a veszteség, állítólag előre megkapják az összeget és nem ismerjük a visszaváltási arányt mert közel sem 100% az biztos. Elveszik, kukába dobják másra használják... Anno makogott valamelyik olyasmit túl sokan viszik vissza. Ez volt a cél te nagyon h..ye. Persze a gépeket meg kellett venni beüzemelni de ezt oldja már meg okosan egy ekkora cég. Ha erős verseny van ebben a témában akkor egy évre elhúzott kifizetést is el lehetett volna érni, az üzletek is beszállhattak volna mert nekik forgalmat generál. A begyűjtött palackok is elvileg reciklingek Egy indiaira kellett volna bízni az megoldaná nyereséggel. Láttam filmet Indiáról magáncégek versengenek a szemétért, a szemétből felhasznált anyagokból készült temékekkel fizetnek azért elvihessék. Szemeteslapát, vödör.
pont azért kénétek venni... :))) nekem már van "ölég"... az erste is iparkodhatna a vételeivel..... bár amilyen tetves banda ez is csak valami átb@szasdi csel volt... mármint a tegnapi...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.