Telekomnál még ott van egy jelentős SRV is, azzal együtt közelebb van a 10%-hoz a részvényesi juttatás. Szvsz ha valami miatt (szerb akvi) nem tudnak 10% feletti osztalékot fizetni akkor itt is az a minimum, hogy végre tisztességes SRV programot hirdetnek.
Az alapkamat 6,5%, telekom is hasonlóan 6% osztit fizet, tehát ez a 6-7% szinte kötelező lenne. A mol esetében ez min 200ft. És akkor hol van a kockázati felár?
@Balin. Én is "nagy" MOL rajongó vagyok, 3 éve ülök ebbe a takonyba. Kiváncsi vagyok, hogy ha szerinted 2600 ról "kilőtt" a MOL 3000-ig, (itt megjegzem, az is csak egy egy pillanat volt, mert korrigál ahogy te hívod 2900 környén) akkor mi a f@szt csinált a többi részvény? Telekom előbb lesz 1700, mint ez (tartósan) 3000. OTP 25.000, Minden más részvény állva hagyta ezt a taknyot. De még az állampapír is! Tényleg Barátom, nagyon kíváncsi vagyok, hogy téged mikor basz orrba a valóság. Ennek, már rég 4000 fölött kellene lennie, hogy ne legyen (nagyon) lemaradva a tesóktól. Bocsi, de a folytonos rajongásod a szarért, kihozta belőlem, hogy ezt leírjam. Más részvények emelkednek 5+%-ot, ennél meg tapsolunk, hogy végre nem esik? Beszéljünk majd akkor, ha pár nap alatt ugrik 3000-ről 3500-ra, ahol kicsit korrigál, és megy tovább 4000 fölé. Ott lesz miről beszélni. Jelenleg az egyik leggyengébb részvény.
az üzemanyag akkor tud elcsúszni, ha a ft gyengül... akkor majd kikéri magának, hogy mitől gyengül és keresgéli a hibást...addig nincs közvetlen gond...közvetett lehet, ha stoppolgat és beavatkozik ide oda, hisz a piac ezt globál nem szereti...
Marcit utasította a Viktor,lépjen akcióba,most az áruházláncoknák pörög az élrlmiszerárak miatt,de ha az üzemanyagár is porondra kerül,akkor gó 2600 megint szerintem!
https://invst.ly/1951x5 Lélektani határ. Volt még egy "felkör"! :))) (ez is bejött) Aztán úgy letaposta a madár , mint a pinty!! (Hülye veréb! Magasra tettem?)) Tegyetek alá STOP-ot nagy "bötüvel" írtam pedig :)) Ha Han Solo nem figyelt, akkor újra befagyott!!!
Sziasztok Már régen volt ekkora short állomány nyitva a MOL-ra. Bár a december végi mennyiség már feleződött, így is jelentős mennyiség. Ha ezek elkezdenek záródni, akkor szárnyra kelünk, mert kicsi lesz az ajtó. https://www.marketbeat.com/stocks/OTCMKTS/MGYOY/short-interest/
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.