Tudom, hogy nem vagyok jósok, de kíváncsi vagyok, hogy ha nem történik semmilyen jelentős váratlan esemény (pl. világháború, bankcsőd, stb.), akkor ki mit vár osztalékfizetés előtti záróárfolyamnak? Nem kell pontos legyen +/- 100 Ft eltérési sávban is jó :)
Zárjuk le ezt a fejezetet, rendben? Ő most nem tud hozzászólni, ezt tiszteletben tartva pedig szeretném ha mások sem firtatnák tovább a dolgot. Hiszek benne, hogy félreértés történt, részemről lezárva.
Steve kirohanása - még,ha igaza van - nem volt irodalmi ez tény, de arra mindenképpen jó volt, hogy megmutatta farkasfu jellemét, folyamatosan terel és nem képes megérteni, nem akarja megérteni, hogy a saját cselekedete elfogadhatatlan. Hadovál Erstéről meg másra tolja a felelősséget. Ez ám a jellem! Normális kérdésre normális választ kell adni és nincs provokáció,mert Steve nem provokált! Te viszont több topikost is! Képes vagy megérteni farkasfu?
Amúgy is mindig van korrekció miután átlépett egy magas kerek értéket, most éppen a 3000 Forintot. Az OTP is sokszor visszaesik ilyenkor (10K, 11K, 12K).
Indulhat az együttes támadás ismét!:) Kaptam pár negatív jelzőt, de szerintem nem járok messze az igazságtól! a 3000 feletti zárásnak nagyon nagy esélye lett!
Értem. Külön reagáltam korábban a BÉT közleményes témára és az Erste elemzésre is, visszaolvasható. Részemről is le van zárva, azt pedig senkitől nem fogom eltűrni, hogy sumákolással, tereléssel vádoljon. Fenntartom amit az indoklásban írtam, őszintén várlak vissza a szerintem értékes elemzéseiddel (amik szerintem akkor is jól ha éppen lefele várod), de ez a stílus és vádaskodás ma sok volt. Remélem belátod.
Mindenkinek a legjobb, ha visszatérünk az árfolyamra. Mindig úgy gondolom, hogy a 4. hullámban vagyunk egy emelkedő trendbe, egészséges korrekció zajlik. A 3050-es emelkedés fibo 23-ja nálam 2942 (lejött 2960-ig, lehet, hogy elég), eddig lejöhet, fibo 38 meg 2874 ez is lehet. Utána mehet fel 3200.-ig.
Szia Farkasfű és Steve52 Tisztelem mindkettőtök tudását és nagyra értékelem az itt fórumozókkal együtt a tudásotokat. Kérlek ne veszekedjetek,zárjátok ezt le. Köszönettel várom a csártokat és a hasznos infókat tőletek.
Nincs ehhez kedvem, hogy itt vitatkozzak veled, főleg egy olyan topik gazdával, aki szó nélkül hagyja STEVE kirohanását! Szerintem ez volna a dolgod....! A másik dolog, éppen olyan értetlen vagy, mint STEVE! Az Erste amit feltett a saját oldalára, az egy elemzés és nem a közlemény, BÉT közlemény!! Közleményről beszéltem! Erről volt szó! Amúgy 11:10kor jelent meg! Persze nem ez volt az egésznek a lényege, csak most tereltek! Te ezt írtad amire segítségképpen belinkeltem az ELEMZÉST! "Ez mikor elemzés? Tele van tárgyi tévedésekkel, például a Lengyel terjeszkedést már tavaly lezárták, 600 kút helyett 417 kút, Szlovén 130 helyett 133, a különadók 2024-ben csökkennek és 2025-re nem számol vele a költségvetés, stb." Erről STEVE és én köztem nem volt szó, akármit is mondtok! Részemről lezárva!
Törölt felhasználó2023. 06. 15. 15:00
Egyértelmű, hogy a fed miatt esik. TA alapon ezt nem lehetett tudni.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.