Szerintem nagy potenciál van benne. Az ország keleti részén gyakorlatilag megkerülhetetlen, egyedüli normális helyen lévő töltő ami mellett van valami kiszolgáló egység is. A MOL töltőállomás hálózata óriási előnyt biztosít a többi villanyautó töltő üzemeltető céggel szemben. Az is óriási pozitívum, hogy az alkalmazás támogatja a roamingot, így szomszédos országok MOL Plugee töltőit is igénybe lehet vele venni, nem kell idegen appokkal bajlódni, regisztrálni külföldön sem.
Persze, jogunk van, de én nem hasonlítanám magam futurohoz, mert ő nálam sokkal többet tesz a siker és az informáltság tekintetében a fórum naprakészségéhez és az itt lévő közösséget segíti.
Ha részvényes vagy akkor a Molról írj és ne a görög biztosról meg ki nem adott ki szerződéseket... ilyeneket csak te írsz, Molról semmit, itt a lehetőség érvényesülj a Topik nevéhez méltóan....
ha nem lennék Mol részvényes, azt hiszed olvasnám ezt a topikot? és te itt ki vagy, hogy "mindenkiről mindent tudsz"?! az veletek a baj, hogy nem tűritek semmiben az ellenvéleményt - ez önmagáért beszél, felesleges magyarázkodnod .. nekem meg nincs miért!
szerintem is értékesek futuro888 elemzései ezt el is ismertem a #328621 hozzászólásomban és nincs részemről vita én csak azt kifogásolom amit megismétlek: ha ő a Mol-t körülvevő és a politikával is határos kérdéskörben politikai véleményét itt megfogalmazhatja (ahogy rendszeresen meg is teszi), akkor ehhez másnak is joga van, ok? neked is, meg nekem is, meg bárkinek!, - függetlenül attól hogy az az Eu-ra vagy a fidesz politikájára, stb. vonatkozik
Odát az olajosok valamiért megcsuklottak. Exxon, Chevron: -2%, Devon: -4% A többiek, techcégek, bankok, stb emelkednek. Ha valaki tudja az okokat, ossza meg legyen szíves.
Nem akarok beleszólni a vitátokba, de megjegyzem, hogy futuro nagyon értékes ember itt a fórumon. Nem értem, hogyan merül fel az ő szankcionálása, amikor köszönetet érdemel!
Te nem vagy Mol részvényes ...., semmi jele, se infókat se érdemi hozzászólást nem írsz Molról .....csak politikai véleményezéseket. Vissza olvastam a mai napot , te voltál aki minősítettél először, én olvasatomban futuro a topikban felmerült kérdéskörre reagált gazdaság politikai összefüggéseiben, te viszont szinte csak az eu -t bíráltad. Nem kívánom tovább bizonygatni, Mol topikban a kizárólagos politikai nézeteidet mellőzd.... Szívesen vesszük Mollal kapcsolatos gazdasági észrevételeidet akár a pénteki eredmény kapcsán is. Mol részvényes a saját befektetését szeretné növelni és nem a hátráltató tényezőknek örül vagy támogatja!! megcáfolhatatlan tény -nézz utána - 2010 óta a felére esett a bét forgalma, a forint pedig rekord gyenge -mielőtt elkezdenéd évek óta tartó folyamat! Amit akartam leírtam, az összefüggéseket látnod kell!
pedig Mol részvényes vagyok, képzeld el és akkor még egyszer: utasítsd rendre futuro888-at is, aki rendszeresen ír ebbe a topikba "nem gazdaságpolitikai " szöveget is köszi
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.