Na, nekem is bekötött 2760-on, sajna ez most a legolcsóbb csomagom. Megérte volna várnom a 3100 fölött kiszórt cuccok visszavételével, de megint türelmetlen voltam.
igen lehetséges! Ha visszanézed a chartom, akkor láthatod, hogy ott a nagypingus/célár, a 3-s támasz! Amúgy megjegyzem, hogy hetes időtávon jóbban áll a helyzet! Tréder topikba éppen most tettem be....! Simán fordulhat, de nem tudni mi áll a háttérben most. A funda mindig átírhatja! Hetesen, ha pattanna innét, akkor simán zászló lehet! Ha tovább esik, akkor már ta szerint lőttek neki, figyelni kell a köv, gyertyákat!
ha onnan nézed ahonnan én: jön a gazdasági szarvihar - akkor igazából köze nincs semminek a mutyihoz meg a manipulációhoz :) pusztán megy oda minden ahová való, lefelé. de ezt majd csak év végén tudjuk meg, vagy legalábbis 1-2 negyedév múlva.
akkor volna nagyon jó beszálló, ha az rsi a padlón volna!!!! Így viszont....hmm Egy gyenge támasznak minősítettem régebben ezt a szintet! A tőzsde kockázatos!!😃
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.