Alacsony a bekeráram, 2800-ig TA alapon sincs miért aggódni, szerintem. Lehet most esik a csati aljáig, de oszti előtt jöhet még egy felkör, szerintem. OTP-ben a beszálló lehetőségét figyelem, itt már komoly pakkom van.
...és az EB/EP csak úgy "eldönti" és nyomja (mint egy EU kormány).....ez ám a "demokrácia"... nem, ez a nagy demokrácia: Mészáros Lőrincék építhetnek 35 éven át autópályát Magyarországnak. Kitől kapott felhatalmazást a magyar kormány, hogy 35 éves szerződést kössön? Senkitől! ....németek és lengyelek úgy tervezik megoldani az olajfüggetlenségüket, hogy kisajátítanak/elkoboznak/"államosítanak" egy 90%-ban orosz tulajdonú német-lengyel határon lévő olajfinomítót.... tiszta kommunizmus.... Ársapka 480-on a 700 Ft-os dízelre, úgy hogy a kereskedő viselje ennek a költségét. Ez kommunizmus. Magánynyugdíjat einstandolni.... kommunizmus. Külföldi étkezési utalványos cégeket, különadóval ellehetetleníteni, elűzni majd bírósági itélet után 140 millió EURO ( 51 milliárd ft) kártérítést fizetni na ez is kommunizmus. Annak mindíg van egy diszkrét bája, mikor fidesz hívők a demokráciát kérik számon valahol.
Osztalék mértéke sem biztos, ezt írtad! Szerintem ez nagyon leminősíti a vezetést és a határozatok hitelességét. hat-het nem egy felelős gondolkodás részedről. Molnál még nem volt olyan soha, hogy több határozat tartalmát ne tartaná be a vezetőség. Részvények számának variálása miként történhetne meg? Vesz a piacról srv-t? Benne a határozatban, hogy az srv-re jutó osztalékot is az összes részvényes között kell felosztani.
Nem azt mondtam, hogy visszavonják az osztalékot, hanem esetleg átvariálják a rv-k számát. Egyenlőre arról van döntés, hogy mennyi az osztalék összes menyisége.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.