Mindenkinek más az elképzelése,stratégiája.Szerintem viszont a stratégiai nyugalomnak nem ezekben a nehéz időkben van létjogosultsága. Én speciel inkább fizetem a jutalékot( 0.45% k@rva sok),és kiszállok,majd ha úgy adódik vissza.
Már többször leírtam itt a fórumokon, hogy ki-be ugrálás nem az én terepem, és a rövid köröket sem szeretem. Szerintem azokban jóval nagyobb kockázat van, az árfolyam váratlan (hír vezérelt) mozgásai és a többszöröződő költségek miatt.
az a gond, hogy nemolandnak van igaza ebben a kérdésben, és nem neked :-) a manyuprendszer nem vált be, a Horn vezette szoci kormány állami erőszakkal vezette be, egy másik államvezetésnek tehát épp annyi joga volt megszüntetni, mivel növelte az államadósságot az étkezési jegyeket és az energiaszektort külföldiek kezébe szinténa szocik adták, az netto hazaárulás volt - az államnak később azt is joga volt visszavenni, miután nyugati állami(!!!( cégeknek garantáltak extraprofitot a szerződésekben a posztkommunista Mszp-utódpárt hazaárulói (cserébe persze milliárdos kenőpénzeket kaptak) a benzinkutas cégek nem tudom mennyire szívnak most, de majd megkönnyezzük szegényeket, ha lesz rá időnk, brühühü..hisz mindig arról voltak híresek, milyen szerényen tengődtek.. ja és a kommunizmus? hát az most köszön vissza a fényességes nyugat (EU és EB) diktatorikus, figyelem: kontinens azaz Európát eláruló (és az amerikai pénzhatalmi háttérlobbi érdekeit képviselő) és még jobban válságba taszítani akaró intézkedéseivel.. hogy is mondta Márki-Z Londonban? (előadásában majd a utána a fórumon kikotyogva): ".ha mi nyernénk,.az főnyeremény lenne Brüsszelnek, !" szovjetuniózol de minek..hiszen az EB az európai egyesült államok nevű diktatúra bevezetésén dolgozik (lopakodva), lásd embargórendszer és társai..az EEÁ legfőbb támogatója pedig melyik párt nálunk? hát a Gyurcsánypárt, ha nem tudnád..
Ezeken a szinteken eladni nagyobb kockázat, szerintem. Itt van arra esély, hogy a következő hónapokban az eddigi éves csúcsnál jóval magasabbat is látni lehet! Annak azért örültem volna, ha az osztit hamarabb fizetik!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.