Eddig nem okozott problémát az ársapka, olcsó PR. Hiszen az alacsony árnak örült a nép. Az árszint körül ingadozott a valódi piaci ár, volt alatta is. Szóval nem okozott igazi feszültséget a másik oldalon. Ha volt kis veszteség azt elbírta a szektor. Nem a MOl-ról beszélek, a kiskerláncok üzemeltetőiről. Néhány hete komolyan megváltozott a helyzet, azért nincs még balhé szerintem, mert kivárnak a szereplők febr. 15-ig. Kormányzati oldalról nagyon nagy a csönd a témában. Minden másról szólnak a hírek. Ha kérdést tesz fel valaki ársapka ügyben hárítanak. Szerintem nem véletlenül, a színfalak mögött megy a matek, mit nyernek, mit veszítenek. Most nem olyan egyszerű a kérdés, mint 3 hónappal ezelőtt. A 480-as árszint 90 dolláros, és trendszerűen emelkedő olajár mellet nem tartható fenn. Én erre hívtam fel a figyelmet. Lehet érzelmi alapon is gondolkozni persze!
Arra hogy ki mer-e szállni a kormány ebből a csapdából: Mikor, ha nem most? Pénzeső hullik az emberekre a következő napokban, hetekben. Választások után nem lesz hasonló, mert nem lesz miből. Szerinted az olajat az majd megfékezi, hogy a a magyar kormány tartani szeretné a választói miatt az üzemanyagárakat? Igyekeztem racionálisan érvelni. Persze attól még lehet a folytatás irracionális. De szerintem ennyire nem hülyék.
Arra hogy ki mer-e szállni a kormány ebből a csapdából: Mikor, ha nem most? Pénzeső hullik az emberekre a következő napokban, hetekben. Választások után nem lesz hasonló, mert nem lesz miből. Szerinted az olajat az majd megfékezi, hogy a a magyar kormány tartani szeretné a választói miatt az üzemanyagárakat? Igyekeztem racionálisan érvelni. Persze attól még lehet a folytatás irracionális. De szerintem ennyire nem hülyék.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.