én kötözködök???? ember, te vagy az aki mindenkibe beleköt.........alig írsz ide, de akkor valakibe mindig belerúgsz..... szakmai vélemény persze az nincs...... most sem kötözködtem, te vetted annak, pedig csak egy tényt állapítottam meg....túl sértődékeny vagy ,miközben másokat kiosztasz.....stílusról már nem is beszélve...
másik a jövőre vonatkozó árazás jelenben tényként kezelt állításod...mint egy parafenomén...vagy varázsgömböd van??? de figyelni fogom jövendölésed, és utána egyeztetünk,ha még itt leszel....
Nekem nincs bajom a te félrevezető iromanyoddal .Biztos hivő vagy .Nem gond. De írtad tegnap majd egyeztetünk . Engem nem érdekel tényeket nézek számomra nem vallás a MOL .
Ad 2: mint írtam nem csak a molban, bluekban, tehát átsúlyozás, ne javítsd felsúlyozásra (az annak a szóhalmaznak helyes része), nézd meg a Telekomot, rendesen esett a záróban, tán felsúlyozták?
és te tudsz olvasni???? miről beszélsz???? a különbségről?? arra utal.....csak,hogy erre írtam, hogy nincs akkora különbség ténylegesen...te nem érted ember...
ma nem lett ez igaz.....nem figyeltem a havi zárásra.....ezért nem lett...... különben ment volna ma is....de ez már a múlt, a holnap érdekes..... a folyamatos negatív írásoddal van bajom....azért mert nem ment 2440 fölé ( majdnem elérte ) nem kell magas lóról írnod....lényeg a folyamatosságon van.....én nézőpontomból pedig a napközbeni 2400 aljról vissza ment zárásra 2424-re.....( már záró előtt egy órával vissza ment erre a szintre )...az, hogy te kevésnek találod a napi emelkedéseket egyéni ízlés dolga..... talán nem megfelelő befektetést választottál.....Mol mindig is konzervatív papír volt...... és abban is biztos lehetsz , lesz olyan nap amikor tévedni fogsz,de nagyot.........sőt mai is tévedtél, mert nem esett pedig napközben megírtad 2380 , 2390 irányt.....
Tudsz olvasni? "a záró előtti utolsó kötések és a tényleges záróárfolyamok különbsége". Különbsége - érted? Kiragadsz egy mondatrészt?? Olvasd el még egyszer a mondatot és értelmezd, talán sikerülni fog!
a záró előtti utolsó kötések pár száz darabbal nyomták le 2418-ról.....2406-ra...semmi jelentősége....nagyon kis tétel......zárónak annál nagyobb: 700k nem szokványos tétel.....átsúlyozás: felsúlyozás.....
mikor esett utoljára 4%-t a Mol? és,ha ennyire szar a Mol, miért kellene megvárni egy külső hatást????....kb. 2 hónapja várjátok a beszakadást.....sok energiát fektetsz abba, hogy a topikban negatív képet alkoss..... egyelőre a hét két napján zöldben....össz: 7mrd forgalommal...... tényként kezelsz jövőbeli árazást...szuper......úgy látszik jós is vagy.....és okosabb az elemzőknél meg a heti nagy vevőnél is.....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.