utolsó reagálásom: Gondolom az Osztrák kancellár felhívását hallottad?!!! Vagy nem?? Gondolom nem vádolható fidesz közeli politikusnak?!! nos bizonyította tény adatokkal a jelenlegi elosztási mechanizmus visszásságait szembesítve a te általad idézett szöveggel szemben!!!!! jelenleg ez a két hónap statisztikai helyzete, ami nem zárja ki,hogy változzon a jövő, Kurz-nak is ez lehetett a szándéka!!! Ki beszélt hazánkról??? ténylegesen hányadik cáfolatom a megjegyzéseidre??? nem bírod elviselni a kritikát....nem az én problémám a tájékozatlanságod.....csak azt mondhatom, mielőtt megjegyzéseket teszel olvass utána, hátha a jövőben nem ér kellemetlen meglepetés!
vezetői prémium, mint vételi indok? :) részegen, hajnal 2-kor, fejfájással gyötörve mondok neked 3 jobb/biztosabb indokot :) az egyik az, hogy jön a nyár és a hőmérséklet emelkedésével az árfolyam is emelkedni fog... :D ha annyira arra menne a játék, akkor már ott lenne, az SRV-ből telne rá...
MOL daytrade A 15min charton egesz kozel van a kritikus min. target, a 2114 szinthez, mar csak 10 pont odaig. (melyebbre eshet, egeszen 2040-ig, de nem valoszinu) Ideje kesziteni a BUY megbizast. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20210323v00vuz9um.jpeg
Vakon? Az ember a tőzsdébe célokkal fog bele, hogy pénzt keressen. Itt már többször elhangzott hogy vállalati cél és a "vezetőknek" kegyetlen sok pénz ha 3000 fölé viszik. És mivel láttuk hogy a semmire 1600ról pikkpakk 2450ft tudott lenni ha olyan kedvük van 1 hónap és 3000 lesz bármikor ha akarják.Régóta figyelem a tőzsdét és kb soha nem a hírek alakítják az árfolyamat hanem mennek az emberek 1-1 nagy hal után és ez húzza magával a többit.. RG most is szar mert semmit nem tudni mit akar a papír mennyi a célja stb. Erről legalább tudom hogy egy laza 900ft benne van ,a mikor nem érdekel. Ha 5 év múlva akkor 5 év múlva. Ha van osztalék mindig felőlem lehet 10 év is..
szerintem beleülni vakon valamibe, csak mert hiszünk benne - és nem figyelni az eseményeket körülötte - butaság. lehet egyszer igazad lesz és lesz 3000, de emlékszem rád még a Ricsi topikban, ahogy végigsírtad az évet és kidobtad 5800-on, holott azon ment a para, hogy jaj jaj, sosem lesz annyi és milyen szar a papír... :) annyi a különbség, hogy itt még nem ülsz bukóban, bár nem sok választ el tőle.... bocs.
S volt 3-4 éve, hogy még aznap. Egyszerű, emelkedő trendben megéri osztira megtartani, esőben nem. Kivéve a tkomot, azt el kell előtte adni (vagy meg se venni :))
Semennyit mert bukni csak akkor bukok ha eladnám. Szóval ha csak ülök rajta mint most már 1 éve akkor minden újabb évben az osztalék csak pénzt hoz.. Azt hogy más mást csinál az nem tud érdekelni és baromság az a kijelentés ,hogy az osztalék semmire nem jó. 2070ft-ért van egy pakkom. Nem adtam el 2400-nál sem pedig hozott volna 1.3 milliót tisztán. Mivel 3000ft alatt nem fogom eladni addig még jó sok osztalékos év benne lehet ha így görcsöl az árfolyam.De ha csak 1 évben lesz egyszer 100ft-os már visszahozta a banki kezelési költségeket + az befizetett adó.. Szóval nekem minden újabb osztalékos év öröm. Ezért is várom hogy menjen le 2100 alá mert akkor megint veszek 10k db molt az osztalék miatt no meg persze a későbbi 3000ft miatt
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.